Munte Tauplitz, Stiria Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (24 oferte, 425.6EUR - 465.5EUR)

Afiseaza harta
Hotel Tauplitzerhof, Tauplitz

Hotel Tauplitzerhof  

   Scor 9.3 din 1 comentarii

Tauplitz, Stiria, Austria

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Hotel Alpen Aurora, Tauplitz

Hotel Alpen Aurora

Tauplitz, Stiria, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Der Hechl, Tauplitz

Der Hechl

Tauplitz, Stiria, Austria

  • Fara transport

  Despre TauplitzPrezentare si poze Tauplitz

  Tauplitz

  Informaţii generale
  Tauplitz, situată între 900 și 2000 m deasupra nivelului mării, а locuitori și este situat pe un platou, înconjurat de a vârfurilor 'Totes Gebirge' muntos. Ia în frumusetea a peisajului în aria, şi simţi efectul de aer proaspăt. Relaxaţi-vă şi eoliene în jos. Puteţi deveni la unul cu natura aici, atât în vară, când vă puteţi bucura de inflorire pajişti, și în iarna, când profund acoperite cu zăpadă rurale este în special feeric. Tauplitz se află în mijlocul Munților "Totes Gebirge", iar la sud un schi şi paradis de mers pe jos este de a fi găsit, mărginită de munte "Kalkstock Grimming" (2351 m). Merită văzând mai presus de toate altceva este 6-Lacul mare platou alpin, păşune 'Tauplitzalm' sau 'Tauplitz' Cascada.

  Intrebari frecvente despre Tauplitz

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tauplitz?

  Hotel Tauplitzerhof, Hotel Alpen Aurora, Berghof Tauplitzalm, Hotel Schwaiger, Der Hechl sunt cele mai populare hoteluri din Tauplitz

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tauplitz?

  Hotel Tauplitzerhof, Berghof Tauplitzalm, Hotel Alpen Aurora, Hotel Schwaiger, Der Seebacherhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Tauplitz ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tauplitz.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Tauplitz?

  Hotel Schwaiger sunt cele mai apreciate hoteluri din Tauplitz ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Tauplitz.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Tauplitz?

  Hotel Tauplitzerhof, Berghof Tauplitzalm, Hotel Schwaiger sunt hoteluri din Tauplitz ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Tauplitz.

  Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Tauplitz?

  Hotel Tauplitzerhof sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Tauplitz. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Tauplitz.