Munte Hohentauern, Stiria Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (53 oferte, 337.8EUR - 536.7EUR)
Feriendorf Hohentauern, Hohentauern

Feriendorf Hohentauern

Hohentauern, Stiria, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Sonnhof, Hohentauern

Hotel Sonnhof

Hohentauern, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Moscher, Hohentauern

Hotel Moscher

Hohentauern, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Alpenhotel Lanz, Hohentauern

  Alpenhotel Lanz

  Hohentauern, Stiria, Austria

   • Fara transport

   Despre HohentauernPrezentare si poze Hohentauern

   Hohentauern

   Informaţii generale
   La o altitudine de 1274 m și cu 580 de locuitori, Hohentauern este situat într-o rezervă natura, mijlocul muntilor mai mult de 20, fiecare cel puţin 2000 m înălțime. Hohentauern are o istorie de anul 2000 ca o trecătoare de trecere. Romanii au construit primul întărite treci-drumul peste 'Thauern'. Astăzi, drumul încă mai oferă un acces uşor la Hohentauern, şi fascinaţia de vizitatori care folosesc aceasta este întotdeauna evidentă. În altă parte, cantităţi mari de trafic au erodat Alpilor. În ciuda modernitate şi varietate de facilităţi şi opportunites pentru turisti, Hohentauern și-a păstrat flerul de un sat de munte protejate de turismul în masă. Un loc care a schimbat putin din originile sale, în cazul în care puteţi lua în puterea cerurile şi pământul.

   Intrebari frecvente despre Hohentauern

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hohentauern?

   Hotel Sonnhof, Feriendorf Hohentauern, Gasthof Draxlerhaus, CHALET TRIEBENSTEIN, Alpenhotel Lanz sunt cele mai populare hoteluri din Hohentauern

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hohentauern?

   Feriendorf Hohentauern, Hotel Sonnhof, Hotel Moscher, Alpenhotel Lanz, Gasthof Draxlerhaus sunt cele mai apreciate hoteluri din Hohentauern ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hohentauern.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Hohentauern?

   Alpenhotel Lanz sunt cele mai apreciate hoteluri din Hohentauern ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Hohentauern.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Hohentauern?

   Hotel Sonnhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Hohentauern ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Hohentauern.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Hohentauern?

   Feriendorf Hohentauern, Hotel Sonnhof sunt hoteluri din Hohentauern ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Hohentauern.