Craciun Saalbach, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Craciun× (1 oferte, 321.7EUR - 321.7EUR)

Afiseaza harta
Hotel Panther, Saalbach

Hotel Panther

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

Despre SaalbachPrezentare si poze Saalbach

Saalbach

La o altitudine de 1.003 m veţi găsi localitatea Saalbach, în centrul unui peisaj montan de vis. Glemmtal a fost odată o vale săracă şi dedicată exclusiv agriculturii, astăzi vă aşteaptă însă cu staţiuni animate şi este un adevărat paradis al sporturilor de iarnă. Datorită tunelului de centură centrul este practic lipsit de trafic în aşa fel încât o plimbare plăcută este întotdeauna posibilă. Drumurile către instalaţii şi pârtii sunt foarte scurte şi oferta de sport, Après-Ski şi cultură nu lasă nimic de dorit. Fie cumpărături, bowling, derdeluş, rafting şi tubing, patinaj sau plimbări romantice cu săniile trase de cai – fantezia dvs. nu va întâmpina obstacole!

Recomandari turistice pentru Saalbach

Cu cât este mai frig, cu atât mai aprinsă atmosfera. Après-Ski se scrie cu literă mare atât în Hinterglemm cât şi în Saalbach! În jur de 40 de refugii primitoare vă aşteaptă să ciocniţi un pahar în onoarea unei zile perfecte la schi, iar o vizită la „Hinterhagalm“ şi "Bauer's Schi-Alm" face parte din programul obligatoriu al unui fan al Après-Ski-ului! Numeroase baruri şi pubs în staţiune, pe toate gusturile vă pun la dispoziţie posibilitatea de a continua distracţia şi - de ce nu - flirtul. Discotecile vă aşteaptă cu rock, pop, rave, techno, foxtrott sau chiar vals. Cei care vor ceva mai liniştit pot să profite de multele restaurante şi cafenele. Interesaţi-vă la hotelier unde puteţi mânca specialităţile locale sau faceţi o plimbare de descoperire prin localitatea practic fără trafic.
Nici de activităţi sportive nu veţi duce lipsa: fie că este vorba de patinaj, săniuş, coborâri Snowtubing fie de plimbări romantice cu căruţa trasa de cai.

Pentru familii este recomandata statiunea Leogang, care permite accesarea directa a regiunii de schi.
Aici se ţin cursuri de slalom, slalom uriaş şi slalom paralel. Există două şcoli de schi în ambele staţiuni, ski-circus runs.
Se poate practica: săniuşul, bob şi curling sau te poţi plimba cu sania. Sunt foarte multe drumuri accidentate (ne-nivelate) pentru schi care pleacă de aici.
Din primăvară până toamna târziu poţi:
- să te plimbi
- să faci drumeţii de-alungul cărărilor bine îngrijite (cam 260 km de cărări, poteci)
- să faci ascensiuni
- să călăreşti sau să joci bowling, mini-golf sau tenis.
- lacul din apropiere te invită la înot sau navigaţie

0 grădiniţă oferă ajutor părinţilor, având grijă de copiii acestora.

Intrebari frecvente despre Saalbach

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Saalbach?

Hotel Panther sunt cele mai populare hoteluri din Saalbach

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Saalbach?

Hotel Panther sunt cele mai apreciate hoteluri din Saalbach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Saalbach.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Saalbach?

Hotel Panther sunt hoteluri din Saalbach ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Saalbach.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Saalbach?

Hotel Panther sunt hoteluri din Saalbach ce au acces gratuit la internet