Despre Saalbach - prezentare, informatii, poze si recomandari


Saalbach a primit un rating de 4.3 / 5 de la clientii Direct Booking (14 opinii in perioada - ). Vezi impresii turisti despre Saalbach, Zell am See Salzburg

Saalbach - Vacanţă la schi la maxim!La o altitudine de 1.003 m veţi găsi localitatea Saalbach, în centrul unui peisaj montan de vis. Glemmtal a fost odată o vale săracă şi dedicată exclusiv agriculturii, astăzi vă aşteaptă însă cu staţiuni animate şi este un adevărat paradis al sporturilor de iarnă. Datorită tunelului de centură centrul este practic lipsit de trafic în aşa fel încât o plimbare plăcută este întotdeauna posibilă. Drumurile către instalaţii şi pârtii sunt foarte scurte şi oferta de sport, Après-Ski şi cultură nu lasă nimic de dorit. Fie cumpărături, bowling, derdeluş, rafting şi tubing, patinaj sau plimbări romantice cu săniile trase de cai – fantezia dvs. nu va întâmpina obstacole!

Zona ski
Skipass-ul "Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn" permite accesul la asociaţia "Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn" - cu 270 km de pârtii (incl. ture de schi) cu legături directe! Creată sub deviza "două land-uri, o reţea de instalaţii" legătura dintre Skicircus şi Fieberbrunn cu un total de 70 de instalaţii pe cablu şi o ofertă gigantică de pârtii în unul din cele mai mari domenii schiabile din lume.

Noua gondolă de 10 locuri "TirolS" face din acest vis realitate şi extinde oferta de pârtii în 20%. Duce de la staţia de vale Reckmoos-Süd la staţia de mijloc la Hörndlingergraben şi apoi sus pe Reiterkogel, în centrul "Circului de Ski". Aici distracţia este garantată la până aproape de cota 2096!


O noutate din sezonul 2018/2019 este cabina pe cablu unic, împărţită în două porţiuni Kohlmaisbahn. Înlocuieşte vechea cabină cu acelaşi nume care transportă 3200 de pers. pe oră. Şi în instalaţia Asitzmuldenbahn au fost făcute investiţii: de la 6 locuri s-a trecut la 8, cu scaune încălzite, bubbles şi închidere automatică. Noua cabină transportă acum 3500 persoane pe oră.

Skicircus oferă şi numeroase porţiuni frumoase de carving, mogul, pante abrupte, o porţiune de cursă cu cronometru şi două pârtii cu nocturnă. O flotă de instalaţii de înzăpezire cresc siguranţa deja mare de zăpadă.

Cine vrea să descopere coborârile plăcute din jurul Saalbach - incl. pârtia de Campionat Mondial de la Kohlmais nu poate pierde ocazia de a face circuitul Saalbach-Runde, duce pe 16 km pe ambele pante ale văii Glemmtal, înconjurând staţiunea.

Pe cei cu multă experienţă îi aşteaptă coborârile „Zwölferkogel Nord“ şi "Schattberg Nord" cu provocări pe măsură. Freestylerii consideră Skicircus un autentic paradis: se pot da în 3 snowpark-uri şi pe o porţiune de boader-cross. În întregul domeniu schiabil puteţi profita de 30 de puncte de acces Wi-Fi la internet.

Asociația de schi Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn vă prezintă un domeniu schiabil uriaș, palpitant, oferind vizitatorilor diverse pârtii, înconjurate de culise montane spectaculoase. Schiorii mai experimentați ce caută o nouă provocare găsesc aici pârtii ramificate, pârtii mogul, precum și unele pentru viteză și snowpark-uri, pe care pot să exerseze. Aici poate să înceapă concediul profesioniștilor!

Dar sunt și suficiente posibilităţi pentru începători, 140 km de pârtii albastre şi verzi stând la dispoziția lor în întregul domeniu schiabil. Și familiile cu copii au de unde alege, chiar la stația de vale a instalației pe cablu Asitzkabinenbahn se găsește Leo’s Kinderland, iar zone cu covor fermecat, pentru exerciții, caruselul pentru copii, iglul din zăpadă și cetatea cu cavaleri, toate sunt ideale pentru copii care exersează primele mișcări în zăpadă. Nu degeaba Saalbach este unul dintre cele mai îndrăgite domenii schiabile din Alpi - aici este câte ceva pentru oricine.

Dacă asociația nu vă oferă totuși cât v-ați dori, puteți face un upgrade și alegeți Super Ski Card (vezi regiune de schi). Acesta este valabil printre altele și pentru domeniile Wilder Kaiser - Brixental, Schneewinkel și Ski Juwel (Alpbachtal și Wildschönau). Aici puteți experimenta schiatul pe 2.750 km de pârtii în 22 de regiuni de schi!

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu până în 2023. Din iarna 2019/20 zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See-Kaprun. Deocamdată puteţi lua skibus-ul de la Vorderglemm înapoi la Skicircus. Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.

Din sezonul 2019/2020 aveţi acces cu skipass-ul Ski Alpin Card, la asociaţia dintre Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile schiabile din Zell am See/Kaprun, pentru un total de 408 km de pârtii şi 119 instalaţii pe cablu în un unic skipass.

Cu cât este mai frig, cu atât mai aprinsă atmosfera! Après-Ski se scrie cu literă mare atât în Hinterglemm cât şi în Saalbach! Numeroase refugii primitoare vă aşteaptă să ciocniţi un pahar în onoarea unei zile perfecte la schi, iar o vizită la „Hinterhagalm“ şi "Bauer's Schi-Alm" face parte din programul obligatoriu al unui fan al Après-Ski-ului! Numeroase baruri şi pubs în staţiune, pe toate gusturile vă pun la dispoziţie posibilitatea de a continua distracţia şi - de ce nu - flirtul. Discotecile vă aşteaptă cu rock, pop, rave, techno, foxtrott sau chiar vals. Pentru atmosferă de Oktoberfest şi în miezul iernii recomandăm "AsitzBräu", la staţia de munte a instalaţiei Asitzbahn, la 1763 m altitudine. Nu este de mirare deci că cel mai mare test portal de domenii schiabile din lume skiresort.de a nominalizat ca şi câştigător pe Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn în categoria "Après-Ski".

Cei care vor ceva mai liniştit pot să profite de multele restaurante şi cafenele. Interesaţi-vă la hotelier unde puteţi mânca specialităţile locale sau faceţi o plimbare de descoperire prin localitatea practic fără trafic.
Nici de activităţi sportive nu veţi duce lipsa: fie că este vorba de patinaj, săniuş, coborâri Snowtubing fie de plimbări romantice cu căruţa trasa de cai.

Saalbach-Hinterglemm vă aşteaptă cu un domeniu dedicat schiului fond mic dar de foarte bună calitate. Există o rută la altitudine între 1100 -1400 m de 2 km - acces cu instalaţia Reiterkogelbahn - şi una de vale cu o lungime de 8 km la Hinterglemm, până la Lindlingalm.

La Saalfelden Leogang se află alţi 150 km pârtie. Domeniile schiabile de schi fond din jurul Saalfelden Leogang le alătură reţelei lărgite de pârtii din Saalachtals, care oferă cca. 80 km de pârtii cât se poate de bine pregătite. Fieberbunn lărgeşte oferta cu alţi 22 km de pârtii.

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei3.029 m
Cel mai jos punct al zonei760m
Statiune de schi la altitudine1.003m
Numar instalatii transport pe cablu121
Numar teleschiuri37
Numar telescaune38
Numar telecabine46
Pârtii în total408 km
Pârtii verzi/albastre197 km
Pârtii rosii167 km
Pârtii negre408 km


Saalbach | La o altitudine de 1.003 m veţi găsi localitatea Saalbach, în centrul unui peisaj montan de vis. Glemmtal a fost odată o vale săracă şi dedicată exclusiv agriculturii, astăzi vă aşteaptă însă cu staţiuni animate şi este un adevărat paradis al sporturilor de iarnă

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Saalbach

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Saalbach?

Hotel Residenz Hochalm, Hotel Panther, Hotel Almrausch, Saalbacher Hof, Alpenhotel Saalbach sunt cele mai populare hoteluri din Saalbach

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Saalbach?

Hotel Residenz Hochalm, Hotel Panther, Hotel Eva Village, Hotel Zur DORFSCHMIEDE, Saalbacher Hof sunt cele mai apreciate hoteluri din Saalbach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Saalbach >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Saalbach?

Hotel Residenz Hochalm, Saalbacher Hof, Hotel Gasthof Unterwirt, Hotel Sonnalp, Landhaus Panorama sunt cele mai apreciate hoteluri din Saalbach ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Saalbach >

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Saalbach?

Hotel Residenz Hochalm, Hotel Eva Village, Hotel Zur DORFSCHMIEDE, Saalbacher Hof, Hotel Almrausch sunt cele mai apreciate hoteluri din Saalbach ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Saalbach >

Top hoteluri din Saalbach

Hotel Sonnalp, Saalbach

Hotel Sonnalp

   Scor 8.9 din 1 comentarii

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Alpine Palace New Balance Luxus Resort, Saalbach

Alpine Palace New Balance Luxus Resort

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Das Neuhaus, Saalbach

Hotel Das Neuhaus

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Residenz Hochalm, Saalbach

Hotel Residenz Hochalm

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Hotel Karlshof, Saalbach

Hotel Karlshof

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Gamshag, Saalbach

Hotel Gamshag

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Pension Gabi, Saalbach

Pension Gabi

   Scor 8.6 din 1 comentarii

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Eva Village, Saalbach

Hotel Eva Village

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Hotel Tiroler Buam, Saalbach

Hotel Tiroler Buam

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Apartamente Sonnwies, Saalbach

Apartamente Sonnwies

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Alpinresort Sport Spa, Saalbach

Alpinresort Sport Spa

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Alpenhotel Saalbach, Saalbach

Alpenhotel Saalbach

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Almrausch, Saalbach

Hotel Almrausch

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Pensiunea Silian, Saalbach

Pensiunea Silian

Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

  • Fara transport
  Hotel Wechselberger, Saalbach

  Hotel Wechselberger

  Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
  Hotel Eva Garden, Saalbach

  Hotel Eva Garden

  Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
  Hotel Austria, Saalbach

  Hotel Austria

     Scor 7 din 1 comentarii

  Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
  Pension Bohmerwald, Saalbach

  Pension Bohmerwald

     Scor 8 din 2 comentarii

  Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Kristall, Saalbach

  Kristall

  Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

   • Fara transport
   Hotel Edelweiss, Saalbach

   Hotel Edelweiss

   Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

    • Fara transport
    Residenz Bergland, Saalbach

    Residenz Bergland

    Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

     • Fara transport
     Hotel Sonnleiten, Saalbach

     Hotel Sonnleiten

     Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

      • Fara transport
      Glemmtal Apartment, Saalbach

      Glemmtal Apartment

      Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

       • Fara transport
       Landhaus Panorama, Saalbach

       Landhaus Panorama

       Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

       • Hotel cu Internet wireless  
       • Fara transport
       Landal Rehrenberg, Saalbach

       Landal Rehrenberg

       Saalbach, Zell am See Salzburg, Austria

        • Fara transport

        Harta cu hoteluri din Saalbach

        Traseu rutier pana in Saalbach

        Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

        Itinerariul detaliat

        Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
        Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

        Comentariile turistilor despre Saalbach


        10

        Silvia, familie cu copii mici 19.01.2015Comentariu turist DIRECT BOOKING
        7

        Elene, familie cu copii mici 26.08.2013Comentariu turist DIRECT BOOKING
        8

        , grup de prieteni 05.02.2013
        10

        , grup de prieteni 23.03.2012
        8

        , familie cu copii mici 25.02.2012
        10

        , familie cu copii mici 22.02.2012
        8

        , cuplu 21.02.2012
        8

        , cuplu 21.02.2012
        10

        , grup de prieteni 15.02.2012
        8

        , familie cu copii mici 26.07.2011
        8

        , familie cu copii mici 26.07.2011
        10

        , familie cu copii mici 09.10.2010
        8

        , cuplu 21.09.2010
        8

        , cuplu 21.09.2010
        Lacul Zeller

        Lacul Zeller

        Salzburg Land, Austria
        Obiective turistice in categoria: Lacuri si Baraje
        Lacul Zeller este un lac glaciar cu ape limpezi, cu o lungime de 3,8 km şi lăţime de 1,5 km. Pe malul lacului se află staţinea balneară Zell am See. Lacul este situat în regiunea Pinzgau în landul Salzburg, Austria.

        Vezi cazare si hoteluri in apropiere

        Parcul National Hohe Tauern

        Parcul National Hohe Tauern

        Austria, Austria
        Obiective turistice in categoria: Parcuri si rezervatii naturale
        Acesta este un loc unde puteţi experimenta natura din perspectiva sa cea mai frumoasa: Austria cu cele mai înalte vârfuri de munte şi cei mai mari gheţari, pajişti alpine presărate cu flori colorate, stanci impunatoare şi cascade răcoritoare.

        Vezi cazare si hoteluri in apropiere

        Rezervoarele alpine Kaprun

        Rezervoarele Alpine Kaprun

        Zell am See Salzburg, Austria
        Obiective turistice in categoria: Lacuri si Baraje
        Se poate ajunge la Mooserboden Reservoir, cel mai mare rezervor din Europa deschis ecologic, cu un lift inclinat si autocare moderne. Lifturile inclinate pot transporta sarcini foarte mari si pot depasi pante extreme. Cea mai abrupta panta cu lift înclinat este Lärchwand. Participand la una din excursii, veti deveni familiarizati cu "viata din interiorul unui baraj".

        Vezi cazare si hoteluri in apropiere

        Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.