City Break Zell Am See, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: City break× (4 oferte, 350EUR - 350EUR)

Afiseaza harta
Hotel Lukashansl, Zell Am See

Hotel Lukashansl

   Scor 9.1 din 4 comentarii

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Haus Gadenstatter, Zell Am See

Haus Gadenstatter

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Appartements Julia, Zell Am See

Appartements Julia

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

  • Fara transport
  Pension Andrea, Zell Am See

  Pension Andrea

  Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

   • Fara transport

   Despre Zell Am SeePrezentare si poze Zell Am See

   Zell Am See

   Zell am See este centrul turistic şi capitala Pinzgau. Înconjurată de vârfuri de peste 3000 de metri şi dealuri line, staţiunea este situată încântător între lacul Zell şi Muntele Schmittenhöhe. Tunelul lung de 6 km menţine traficul rutier departe de oraş, oferind posibilitatea de a merge liniştit la cumpărături în zona pietonală spaţioasă şi veche. Datorită zonei de schi foarte bune, precum şi ofertei foarte variate de activităţi recreative, Zell am See deţine toate atuurile pentru a vă permite un excelent concediu la schi în Austria. Cazarea oferită este la pensiuni şi apartamente confortabile, în Zell am See sau Maishofen, la aprox. 3 km depărtare în direcţia Saalbach-Hinterglemm.

   Recomandari turistice pentru Zell Am See

   Après-Ski se scrie în Zell am See şi Kaprun cu majuscule. Snack-baruri şi cabane vă invită chiar din timpul zilei la o pauză. Vă recomandăm în mod special barul de Après-Ski Schnaps-Hans, pe Schmittenhöhe sau tradiţionala cabană Pinzgauer. Seara vă aşteaptă numeroase alte baruri şi discoteci în Zell sau Kaprun la distracţie, de exemplu la „Karambar“, „Crazy Daisy“ sau „Diele“ puteţi face din noapte zi. Regiunea face din noapte zi şi multe alte activităţi cum ar fi săniuşul (inclusiv în nocturnă), parapanta, patinaj, schi fond sau o vizită la saună completează oferta. Dacă veţi să priviţi lumea de sus - puteţi sări cu paraşuta, zbura cu delta-planul sau cu parapanta deasupra întregii regiuni. La o plimbare prin zona pietonală vă aşteaptă cu multă varietate multe cafenele şi magazine.

   Intrebari frecvente despre Zell Am See

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zell Am See?

   Hotel Lukashansl, Haus Gadenstatter, Pension Andrea, Appartements Julia sunt cele mai populare hoteluri din Zell Am See

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zell Am See?

   Hotel Lukashansl, Haus Gadenstatter sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am See ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zell Am See.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zell Am See?

   Hotel Lukashansl, Haus Gadenstatter sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am See ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zell Am See.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Zell Am See?

   Hotel Lukashansl, Haus Gadenstatter sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am See ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Zell Am See.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Zell Am See?

   Haus Gadenstatter sunt hoteluri din Zell Am See ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Zell Am See.