Despre Zell Am See - prezentare, informatii, poze si recomandari


Zell Am See a primit un rating de 4.3 / 5 de la clientii Direct Booking (26 opinii in perioada - ). Vezi impresii turisti despre Zell Am See, Zell am See Salzburg

Zell am See – Panoramă, gheţar, munte, lac!Zell am See este centrul turistic şi capitala Pinzgau. Înconjurată de vârfuri de peste 3000 de metri şi dealuri line, staţiunea este situată încântător între lacul Zell şi Muntele Schmittenhöhe. Tunelul lung de 6 km menţine traficul rutier departe de oraş, oferind posibilitatea de a merge liniştit la cumpărături în zona pietonală spaţioasă şi veche. Datorită zonei de schi foarte bune, precum şi ofertei foarte variate de activităţi recreative, Zell am See deţine toate atuurile pentru a vă permite un excelent concediu la schi în Austria. Cazarea oferită este la pensiuni şi apartamente confortabile, în Zell am See sau Maishofen, la aprox. 3 km depărtare în direcţia Saalbach-Hinterglemm.

Zona ski
Skipass-ul "Zell am See-Kaprun" vă permite accesul la peste 49 instalaţii de transport pe cablu şi în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel şi Schmittenhöhe, precum şi la gheţarul Kitzsteinhorn - care se întinde până la 3029 m altitudine.

Cu skipass-ul "Kitzsteinhorn-Kaprun" (la rezervări în afara sezonului de vârf) puteţi să vă bucuraţi de domeniul schiabil omonim, unde zăpada este garantată. Domeniul schiabil vă aşteaptă cu 41 de km de pârtii predominant intermediare pentru începători şi cei puţin mai avansaţi. Pârtiile largi, de carving şi cele lungi, mai sportive, cum este cea de 5 km dela la staţia intermediară a instalaţiei pe cablu Magnetköpfl sunt deliciul fiecărui schior. Gheţarul este accesibil din Kaprun cu instalaţiile pe cablu Gletscherjet sau Panoramabahn.

De la Zell am See ajungeţi cu CityXpress, cu TrassXpress sau cabina Schmittenhöhenbahn fără probleme în domeniul schiabil Schmittenhöhe (2.000 m), care oferă coborâri cu toate gradele de dificultate. Cei cu experienţă sunt aşteptaţi pe coborârea de 4 km Trassa, cea mai grea din întregul domeniu sau la Black Mamba cu o înclinare de 63%.

Domeniul schiabil Maiskogel este potrivit mai ales pentru familii şi începători, instalaţia Maiskogelköpfell vă oferă posibilitatea unei coborâri în jur de 7 km - cea mai lungă din regiune.

Fiecare dintre cele trei domenii schiabile are un fun-park cu Tables, Slides şi Jumps iar pe freerideri îi aşteaptă pârtiile şi zonele libere de la instalaţia Sonnkogelbahn. .Vă stau la dispoziţie un total de 5 rute de freeride şi un sistem informativ foarte cuprinzător cu o Info-Base şi diverse Info-Points.

Ca un service deosebit domeniile schiabile din jurul Zell am See şi Kaprun oferă Wi-Fi gratuit în diverse puncte.

În sezonul 2018/2019 se aşteaptă legătura dintre Schmittenhöhe şi Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, dar s-a stabilit deja cursul de acţiune în acest sens. De la noul zellamseeXpress mai lipseşte doar o mică legătură către Viehhofen în Glemmta. Cu toate acestea, noua instalaţie pe cablu vă oferă deja senzaţii. Şase cabine au o Jukebox, la care vă puteţi conecta muzica dvs.

Cu Super Ski Card aveţi acces la peste 2750 km pârtii şi 943 instalaţii pe cablu în 22 regiuni, cum ar fi Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, Kitzbühel - Kirchberg sau Salzburger Sportwelt.

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu până în 2023. Din iarna 2019/20 zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See-Kaprun. Deocamdată puteţi lua skibus-ul de la Vorderglemm înapoi la Skicircus. Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.

Din sezonul 2019/2020 aveţi acces cu skipass-ul Ski Alpin Card, la asociaţia dintre Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile schiabile din Zell am See/Kaprun, pentru un total de 408 km de pârtii şi 119 instalaţii pe cablu în un unic skipass.

Après-Ski se scrie în Zell am See şi Kaprun cu majuscule. Snack-baruri şi cabane vă invită chiar din timpul zilei la o pauză. Vă recomandăm în mod special barul de Après-Ski Schnaps-Hans, pe Schmittenhöhe sau tradiţionala cabană Pinzgauer. Seara vă aşteaptă numeroase alte baruri şi discoteci în Zell sau Kaprun la distracţie, de exemplu la „Karambar“, „Crazy Daisy“ sau „Diele“ puteţi face din noapte zi. Regiunea face din noapte zi şi multe alte activităţi cum ar fi săniuşul (inclusiv în nocturnă), parapanta, patinaj, schi fond sau o vizită la saună completează oferta. Dacă veţi să priviţi lumea de sus - puteţi sări cu paraşuta, zbura cu delta-planul sau cu parapanta deasupra întregii regiuni. La o plimbare prin zona pietonală vă aşteaptă cu multă varietate multe cafenele şi magazine.

Pentru schiorii de schi fond Zell am See/Kaprun este cu siguranţă o alegere bună. Peisajul pitoresc ce înconjoară lacul Zeller reprezinta locul ideal pentru practicarea disciplinelor nordice. Zell am See şi Kaprun oferă cca. 38 km de piste. Kaprun oferă ca. 25 km, dintre aceştia, 3 km pe gheţarul Kitzsteinhorn (2900 m altitudine). Această ocazie nu trebuie în nici un caz pierdută de împătimiţii schiului fond!

În zona Zell am See se află aproximativ 33 km de piste, foarte variate. O delicatesă este turul de pe lacul îngheţat. Puteţi profita de acest tur contra unei taxe şi, din păcate, doar dacă calitatea gheţei o permite. Pista la altitudine din Zell (1.300m) este accesibila în doar cinci minute folosind CityXpress! Pistele de 3 km sunt ideale pentru stilul clasic şi conduc schiorii prin culisa de vis oferită de muntele Schmittenhöhe.

Pârtii cu nocturnă găsiţi în Kaprun şi Zell am See, ambele cu o lungime de 4 km.Dacă aceste posibilităţi nu va ajung în total vă stau la dispoziţie 200 km, incluzând Pinzgau şi Saalach.

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei3.029 m
Cel mai jos punct al zonei760m
Statiune de schi la altitudine760m
Numar instalatii transport pe cablu121
Numar teleschiuri37
Numar telescaune38
Numar telecabine46
Pârtii în total408 km
Pârtii verzi/albastre197 km
Pârtii rosii167 km
Pârtii negre408 km


Zell Am See | Zell am See este centrul turistic şi capitala Pinzgau. Înconjurată de vârfuri de peste 3000 de metri şi dealuri line, staţiunea este situată încântător între lacul Zell şi Muntele Schmittenhöhe. Tunelul lung de 6 km menţine traficul rutier departe de oraş, oferind posibilitatea de a merge liniştit la cumpărături în zona pietonală spaţioasă şi veche

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Zell Am See

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zell Am See?

Gasthof Limberghof, Hotel Der Schmittenhof, Fruhstuckspension Hochwimmer, Hotel St. Hubertushof, Landhotel Martha sunt cele mai populare hoteluri din Zell Am See

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zell Am See?

Gasthof Limberghof, Fruhstuckspension Hochwimmer, Hotel Der Schmittenhof, Hotel St. Hubertushof, Landhotel Martha sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am See ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zell Am See >

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Zell Am See?

Fruhstuckspension Hochwimmer, Hotel Der Schmittenhof, Hotel St. Hubertushof, Landhotel Martha, Hotel Schonblick sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am See ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Zell Am See >

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Zell Am See?

Junges Hotel Zell am See sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am See cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Zell Am See >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zell Am See?

Landhotel Martha, Hotel Schonblick, Apartament Sulzer, Haus Gadenstatter, Junges Hotel Zell am See sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am See ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zell Am See >

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Zell Am See?

Gasthof Limberghof, Fruhstuckspension Hochwimmer, Hotel St. Hubertushof, Salzburger Hof, Hotel Der Waldhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am See cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Zell Am See >

Top hoteluri din Zell Am See

Hotel St. Hubertushof, Zell Am See

Hotel St. Hubertushof

   Scor 8.5 din 2 comentarii

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Fruhstuckspension Hochwimmer, Zell Am See

Fruhstuckspension Hochwimmer

   Scor 8.6 din 1 comentarii

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Gasthof Limberghof, Zell Am See

Gasthof Limberghof

   Scor 8.9 din 5 comentarii

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (01.01 - 31.12.2022)
 • Fara transport
Alpineresort Zell Am See, Zell Am See

Alpineresort Zell Am See  

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Fara transport
Hotel Der Schmittenhof, Zell Am See

Hotel Der Schmittenhof  

   Scor 9.3 din 4 comentarii

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (01.01 - 31.12.2022)
 • Fara transport
Hotel Zum Hirschen, Zell Am See

Hotel Zum Hirschen

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Lukashansl, Zell Am See

Hotel Lukashansl

   Scor 9.1 din 4 comentarii

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Fischerwirt, Zell Am See

Hotel Fischerwirt

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Appartment Kristall, Zell Am See

Appartment Kristall

   Scor 8.6 din 3 comentarii

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (01.01 - 31.12.2022)
 • Fara transport
Hotel St. Georg, Zell Am See

Hotel St. Georg

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Appartments Anton Wallner Straße 9, Zell Am See

Appartments Anton Wallner Straße 9

   Scor 9.6 din 1 comentarii

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Landhotel Martha, Zell Am See

Landhotel Martha

   Scor 8 din 1 comentarii

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (01.01 - 31.12.2022)
 • Fara transport
Berghotel Jaga Alm, Zell Am See

Berghotel Jaga Alm

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hubertus Hotel Pension, Zell Am See

Hubertus Hotel Pension

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Apartment Strubergasse, Zell Am See

Apartment Strubergasse

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Steiner, Zell Am See

Steiner

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Traube, Zell Am See

Traube

Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

  • Fara transport
  Schloss Prielau, Zell Am See

  Schloss Prielau

  Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

   • Fara transport
   Tauernstuberl, Zell Am See

   Tauernstuberl

   Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

    • Fara transport
    Hotel Stadt Wien, Zell Am See

    Hotel Stadt Wien

    Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

     • Fara transport
     Appartementhotel Post, Zell Am See

     Appartementhotel Post

     Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

      • Fara transport
      Vaya Zell Am See, Zell Am See

      Vaya Zell Am See

      Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

       • Fara transport
       Junges Hotel Zell Am See, Zell Am See

       Junges Hotel Zell Am See

       Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

       • Hotel pe plaja  
       • Fara transport
       Steinerwirt 1493, Zell Am See

       Steinerwirt 1493

       Zell Am See, Zell am See Salzburg, Austria

        • Fara transport

        Harta cu hoteluri din Zell Am See

        Traseu rutier pana in Zell Am See

        Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

        Itinerariul detaliat

        Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
        Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

        Comentariile turistilor despre Zell Am See


        9

        Cristi, grup de prieteni 25.02.2019Comentariu turist DIRECT BOOKING
        9

        bucur sorin, familie cu copii mici 11.02.2019Comentariu turist DIRECT BOOKING
        9

        Roxana, grup de prieteni 04.02.2019Comentariu turist DIRECT BOOKING

        Foarte bine spentru ski - mai multe domenii schiabile in apropiere
        10

        Georgiana, familie cu copii mici 13.01.2019Comentariu turist DIRECT BOOKING

        Super
        10

        Ovidiu, grup de prieteni 03.06.2018Comentariu turist DIRECT BOOKING
        8

        Oana Somesan, grup de prieteni 11.02.2018Comentariu turist DIRECT BOOKING
        8

        Manu, grup de prieteni 12.03.2017Comentariu turist DIRECT BOOKING
        9

        simerea, grup de prieteni 21.02.2017Comentariu turist DIRECT BOOKING

        buna
        9

        Dan Sergiu, cuplu 11.01.2017Comentariu turist DIRECT BOOKING

        Foarte frumos
        9

        RADUCANU IOANA, cuplu 25.12.2016Comentariu turist DIRECT BOOKING

        este un orasel de poveste, pacat ca nu a nins mai mult.
        8

        MORTEN, grup de prieteni 15.07.2016Comentariu turist DIRECT BOOKING

        GREAT AREA FOR WALKING
        10

        Adrian Bardan, grup de prieteni 25.01.2016Comentariu turist DIRECT BOOKING

        Orasul Zell am See este pozitionat la baza domeniului schiabil Schmitten, oferind privelisti deosebite asupra lacului si a muntilor din inprejurimi - se poate vedea chiar si ghetarul Kitzsteinhorn intr-o zi senina.
        8

        Irina Bondar, familie cu copii mici 19.08.2015Comentariu turist DIRECT BOOKING

        Este o statiune placuta, care ii tine pe turisti ocupati cu cate un eveniment - spectacol de sunet si lumini pe lac, foc de artificii, piata fermierilor. De asemenea, zona ofera multe oportunitati de vizitat si de distracite, iar achizitionarea cardului Salzburgerland este foarte avantajoasa deoarece te poti bucura de multe din frumusetile lor la un pret foarte bun. Noi, de exemplu, am reusit sa ajungem la obiective ce ar fi insumat ca pret dublul pretului cardului.
        10

        Marius, grup de prieteni 22.06.2015Comentariu turist DIRECT BOOKING
        9

        Paul Simion, calator singur 31.01.2015Comentariu turist DIRECT BOOKING

        Pârtiile nu sunt îngrijite transport intern ok localitatea frumoasa
        8

        ulmeanu georgeta, grup de prieteni 12.01.2015Comentariu turist DIRECT BOOKING
        10

        Viasu-Bolocan Ion, grup de prieteni 22.12.2014Comentariu turist DIRECT BOOKING

        F.buna. Statiune curata, civilizata, eleganta. Magazine deosebit de frumoase si accesibile si pentru oamenii obisnuiti. Am fost pentru a 5-a oara in aceasta statiune si ne-am bucura sa avem posibilitatea sa mai mergem. Pârtiile sunt f. multe si pentru orice nivel. Daca nu este zapada la Zell am See, este sigur la Kaprun.
        7

        calin dumitrescu, grup de prieteni 17.02.2014Comentariu turist DIRECT BOOKING
        10

        , familie cu copii mici 17.04.2012
        2

        , familie cu copii mici 05.01.2012
        8

        , cuplu 05.01.2012
        8

        , familie cu copii mici 07.08.2011
        10

        , familie cu copii mici 11.04.2011
        8

        , familie cu copii mici 07.04.2011
        8

        , cuplu 22.09.2010
        8

        , cuplu 22.09.2010
        Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
        Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.