Despre Zell Am Ziller Zillertal - prezentare, informatii, poze si recomandari


Zell Am Ziller Zillertal a primit un rating de 4.3 / 5 de la clientii Direct Booking (3 opinii in perioada - ). Vezi impresii turisti despre Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol

Zell am Ziller - Sport, Après-Ski şi relaxare!Zell am Ziller, geografic şi istoric capitală a Văii Ziller, vă aşteaptă la o vacanţă plină de sport şi relaxare! Împreună cu Gerlos, Königsleiten şi Krimml formează faimoasa Zillertal Arena. Chiar din staţiune puteţi profita de arie dedicată sporturilor de iarnă foarte variată, de diversele oferte de Après-Ski şi restaurante care abia aşteaptă să vă răsfeţe cu specialităţi ale excelentei gastronomii regionale. Centru lipsit practic de trafic auto vă invită la o plimbare după o zi plină pe pârtii. Dintre activităţile sportive pe care puteţi să le practicaţi la Parcul Zell fac parte pe patinoarul artificial printre altele hochei pe gheaţă şi ice stock (asemănător curling), şi bineînţeles patinaj cărora 4 piste de kegeln sportiv (asemănător bowling) şi 3 terenuri acoperite de tenis cu vederi frumoase. La staţia de vale din Zillertal Arena printre atracţii se numără "Arena Coaster", care vă aşteaptă cu multă adrenalină! Aşa da concediu!

Zona ski
Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 530 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi la Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).


De la Zell puteţi accesa direct Zillertal Arena, unde vă aşteaptă 143 km de pârtii şi 52 instalaţii pe cablu. Domeniul extins, până la 2.500 m altitudine oferă atât schiorilor cât şi boarderilor coborâri variate şi o ofertă interesantă de parcuri şi free-ride. Aici se află cea mai lungă pârtie a Austriei, ce vă oferă o coborâre de 10 km dintr-o bucată. Porțiunea turului HöhenFresser-Tour pornește din cel mai înalt punct al domeniului schiabil Zillertal Arena până în vale, cumulând astfel o diferență de nivel de 1.930 m, această coborâre oferindu-vă în același timp o priveliște panoramică a Văii Ziller. Zăpada adâncă de la telescaunul de la Kapaun şi Falschnach sunt recomandate celor cu experienţă. În iarna 2015/16 la Zillertal Arena vă aşteaptă cea mai lungă coborâre de vale din Austria, cu o diferenţă de altitudine de 1930 m. Pârtia abruptă spre valea Krummbachtal le rămâne şi ea mai bine rezervată. In Begleitung der Isskogelbahn führt nun auch die neue Dorfbahn aus Gerlos in das Herz der Zillertalarena.

Noua cabină cu 10 locuri construită în 2016/17 dispune de o staţie de vale enormă cu magazin, închiriere de echipament şi spaţii de depozitare ale schiurilor precum şi de 200 de locuri de parcare.

"Actionpark Kreutzwiesen" în Zell am See cu snake-run şi BagJump sau "Hotzone.tv Snowpark" în Gerlos cu mega-half-pipe sunt autentice paradise pentru Freestyle.

Pentru începători este ideal ternul de exersare de la Rosenalm, pentru carving pantele de sub Karspitz. Un program variat pentru copii vă stă de asemenea la dispoziţie în regiune. Bucuraţi-vă de un domeniu schiabil minunat cu pârtii în marea or majoritate de dificultate medie şi cu posibilităţi excelente de Àpres-ski!

După o zi reuşită la schi pe pârtiile însorite puteţi trece la o seară animată Après-Ski - Arena Zillertal este renumită pentru ofertele sale! Numeroase locale vă invită la distracţie şi flirt. În domeniul schiabil al Zell distracţia îi aşteaptă deja pe petrecăreţi, de exemplu, pe Rosenalm sau Kreuzwiesenalm iar în staţiile "Saustad’l", "Jogg`l Kessl", "Krocha Alm" sau "Tuxer Pfiff-Bar". Hanuri confortabile, baruri tradiţionale, mici bistro-uri şi cafenele simpatice vă aşteaptă să degustaţi specialităţi ale gastronomiei tradiţionale şi internaţionale. Pentru "noctambuli" este perfect "Almbar MTS", deschis pentru dans şi petrecere până în zori.

Ca alternativă, puteţi face o plimbare pe promenada luminată şi cu peste 20 km lungime sau o coborâre razantă pe derdeluşul natural de peste 7 km, unde ajungeţi fără probleme cu instalaţia Gerlosstein. O posibilitate importantă este "Arena Coaster" prima Montagne Russe alpină din Zillertal. Pentru sport vă stau la dispoziţie un patinoar, o sală de tenis, sau kegel (asemănător bowling). Iubitorii de natură pot să se bucure de o plimbare cu caleaşca trasă de cai sau o drumeţie pe zăpadă în jurul Zell.

Şi schiorilor fond le stă la dispoziţie în Zillertal o reţea de piste de schi fond cu posibilităţi frumoase şi variate. Zell am Ziller oferă laolaltă cu Gerlos 25 km, dintre care 5 km pentru Skating. Traseul Bräufeld-Loipe la Zell oferă condiţii excelente pentru începători. Cei 7 km al pârtiei de pe platoul Gerlos la Krimml (1655 m) sunt cei mai înalţi pentru schi fond din Parcul Naţional Hohe Tauern şi astfel recomandaţi călduros. Şi pârtia Schönachtal-Stinkmoosalm cu cca. 6 km de lungime face parte din cele mai îndrăgite din regiune.

În Zell am Ziller veţi găsi cca. 14 km pârtii de schi fond. Cel mai lung traseu în vecinătatea apropiată a localităţii este traseul Zell Süd de 6,4 km lungime. Pârtia nocturnă poate fi folosită şi de schiori practicanţi de stil sakting pe o porţiune de 1 km.

Dacă vreţi să practicaţi schi fond şi seara, mergeţi la pârtia Bäckenfeld: 700 m au nocturnă până la ora 22:00. Bineînţeles că şi începătorii în ale schiului fond sunt bineveniţi, le stau la dispoziţie diverse cursuri pentru a învăţa acestă disciplină binefăcătoare pentru sănătate!

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei2.500 m
Cel mai jos punct al zonei580m
Statiune de schi la altitudine580m
Numar instalatii transport pe cablu56
Numar teleschiuri22
Numar telescaune21
Numar telecabine13
Pârtii în total143 km
Pârtii verzi/albastre43 km
Pârtii rosii89 km
Pârtii negre143 km


Zell Am Ziller Zillertal | Zell am Ziller, geografic şi istoric capitală a Văii Ziller, vă aşteaptă la o vacanţă plină de sport şi relaxare! Împreună cu Gerlos, Königsleiten şi Krimml formează faimoasa Zillertal Arena. Chiar din staţiune puteţi profita de arie dedicată sporturilor de iarnă foarte variată, de diversele oferte de Après-Ski şi restaurante care abia aşteaptă să vă răsfeţe cu specialităţi ale excelentei gastronomii regionale

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Zell Am Ziller Zillertal

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal?

Pension Tannerhof, Hotel Tirolerhof, Hotel Neuwirt, Dasposthotel, Gastehaus Klammerschneider sunt cele mai populare hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zell Am Ziller Zillertal?

Hotel Tirolerhof, Dasposthotel, Ferienhotel Sonnenhof, Landgut Zapfenhof, Pension Kreuzjoch sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zell Am Ziller Zillertal >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zell Am Ziller Zillertal?

Hotel Neuwirt, Dasposthotel, Ferienhotel Sonnenhof, Appartement Regina sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zell Am Ziller Zillertal >

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Zell Am Ziller Zillertal?

Pension Tannerhof, Landgut Zapfenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Zell Am Ziller Zillertal >

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Zell Am Ziller Zillertal?

Pension Tannerhof, Hotel Tirolerhof, Ferienhotel Sonnenhof, Landgut Zapfenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Zell Am Ziller Zillertal >

Top hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal

Hotel Tirolerhof, Zell Am Ziller Zillertal

Hotel Tirolerhof

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Neuwirt, Zell Am Ziller Zillertal

Hotel Neuwirt

Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Pension Tannerhof, Zell Am Ziller Zillertal

Pension Tannerhof

Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel De Familie Dorflwirt, Zell Am Ziller Zillertal

Hotel De Familie Dorflwirt  

Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Ferienhotel Sonnenhof, Zell Am Ziller Zillertal

Ferienhotel Sonnenhof

Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Pension Kreuzjoch, Zell Am Ziller Zillertal

Pension Kreuzjoch

Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport
  Appartement Regina, Zell Am Ziller Zillertal

  Appartement Regina

  Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Dasposthotel, Zell Am Ziller Zillertal

  Dasposthotel  

  Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel aproape de partia de ski  
  • Fara transport
  Landgut Zapfenhof, Zell Am Ziller Zillertal

  Landgut Zapfenhof

     Scor 9.7 din 1 comentarii

  Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Gastehaus Klammerschneider, Zell Am Ziller Zillertal

  Gastehaus Klammerschneider

  Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Alpenhof Hotel Garni, Zell Am Ziller Zillertal

  Alpenhof Hotel Garni

  Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

   • Fara transport
   Hotel Gasthof Alpenhof, Zell Am Ziller Zillertal

   Hotel Gasthof Alpenhof

   Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

    • Fara transport
    Appartements Pfisterhof, Zell Am Ziller Zillertal

    Appartements Pfisterhof

    Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

     • Fara transport
     Modern Holiday Home With Garden In Tyrol, Zell Am Ziller Zillertal

     Modern Holiday Home With Garden In Tyrol

     Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

      • Fara transport
      Cozy Apartment In Zell Am Ziller With Balcony, Zell Am Ziller Zillertal

      Cozy Apartment In Zell Am Ziller With Balcony

      Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

       • Fara transport
       Cozy Apartment In Zell Am Ziller Balcony, Zell Am Ziller Zillertal

       Cozy Apartment In Zell Am Ziller Balcony

       Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

        • Fara transport
        Cozy Apartment In Tyrol With Balcony, Zell Am Ziller Zillertal

        Cozy Apartment In Tyrol With Balcony

        Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

         • Fara transport
         Das Posthotel, Zell Am Ziller Zillertal

         Das Posthotel

         Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

          • Fara transport
          Landhaus Rosengarten, Zell Am Ziller Zillertal

          Landhaus Rosengarten

          Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

           • Fara transport
           Schneeberger Appartementhaus, Zell Am Ziller Zillertal

           Schneeberger Appartementhaus

           Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

            • Fara transport
            Apart Hotel Garni Strasser, Zell Am Ziller Zillertal

            Apart Hotel Garni Strasser

            Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

             • Fara transport
             Hotel Brau, Zell Am Ziller Zillertal

             Hotel Brau

             Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

              • Fara transport

              Harta cu hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal

              Traseu rutier pana in Zell Am Ziller Zillertal

              Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

              Itinerariul detaliat

              Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
              Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

              Comentariile turistilor despre Zell Am Ziller Zillertal


              8

              , cuplu 11.01.2012
              10

              , familie cu copii mici 08.04.2011
              8

              , calator singur 07.04.2011
              Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
              Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.