Despre Mayrhofen Zillertal - prezentare, informatii, poze si recomandari


Mayrhofen Zillertal a primit un rating de 5 / 5 de la clientii Direct Booking (1 opinii in perioada - ). Vezi impresii turisti despre Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol

Mayrhofen - Schi "Made in Austria"!Animata Mayrhofen, în partea posterioară a văii Ziller, una din cele mai îndrăgite staţiuni din Austria, vă oferă un pachet de activităţi pentru petrecerea timpului liber greu de egalat: pentru relaxare un parc acvatic cu zonă de saună, iar pentru mişcare patinaj, ice stock (un sport asemănător curlingului), tenis şi squash. Adrenalină vă aşteaptă la săniuş sau pe toboganele uriaşe de apă, iar pentru agrement vă stau la dispoziţie un teatru, cinematograf sau diverse spectacole folclorice. “White Lounge" al Iglu-Hotel, la Ahonberg, este gazda unui program foarte special de Après-Ski. Mayrhofen este ideal şi pentru familii, ofertele speciale pentru cei mici sunt exemplare.

Zona ski
Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 530 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi la Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Mayrhofen, cu muntele de "acţiune" Penken şi muntele de "plăcere" Ahorn vă asigură vacanţa pe zăpadă ideală! Pe lângă pârtiile cu zăpadă adâncă, cei 142 km pârtii, precum şi 9 km de rute de schi au grijă să nu lipsească nimic: de la coborârile negre de la Penken, cu "Harakiri" ca punct culminant (o înclinare de 78%) până la coborârile line, largi şi însorite pentru carver, cruiser şi începători de pe Ahorn. Acestora se alătură Penken Park, care cu ale sale 5 Lines este un punct de întâlnire recunoscut internaţional pentru Freestyler şi White Lounge Iglu Bar pentru petrecere după o zi pe pârtie fără egal.

Pentru a descoperi munţii din jurul Mayrhofen o idee foarte bună sunt propunerile de circuit ale instalaţiilor pe cablu: experţii aleg circuitul Höhenmeter-Fresser, care acoperă nu mai puţin de 13.000 m de altitudine. Sau luaţi traseul Fun + Action, care duce nu doar la Harakiri, ci şi la îndrăgitul Vans Penken Park şi porţiunea de competiţie a domeniului schiabil. Pentru cei cu un stil mai liniştit şi familii recomandăm traseul Penken şi traseul Ahorn - munte care în afară de coborârea de vale exigentă cu pârtii largi şi însorite este şi el ideal pentru carveri, începători şi familii.

Întregul domeniu schiabil vă aşteaptă cu 58 instalaţii de transport pe cablu, printre care şi Ahornbahn, cea mai mare cabină din Austria. În cabina-combi Penken puteţi să alegeţi dacă preferaţi un loc în cabină sau mai degrabă în telescaun. Din sezonul 18/19 se deschide şi o instalaţie pe cablu unic, de 10 locuri, care leagă zona Mösl am Hochschwendberg cu Actionberg Penken. În plus instalaţiile de producere artificială a zăpezii asigură "schiabilitatea" 100% a domeniului.

Vă recomandăm o excursie la gheţarul Hintertuxer: acesta este, datorită dimensiunilor şi pârtiilor foarte exigente, unul din cei mai căutaţi gheţari din Alpi. Între 1.500 şi 3.250 m vă stă la dispoziţie singurul domeniu schiabil de-a lungul întregului an din Austria, cu 60 km pârtii marcate, 22 instalaţii pe cablu moderne şi ca punct culminant o coborâre de 12 km în vale.

Pentru cei care nu schiază există o noutate în Ahorn şi anume să vă daţi pe noul derdeluş Pistenbock.

Mai întâi minunate coborâri, apoi o uriaşă petrecere Après-Ski – asta este Mayrhofen! Un punct de întâlnire foarte îndrăgit în domeniul schiabil este "Pilzbar", la staţia de munte a noii 3S-Penkenbahn. Când instalaia închide - distracţia continuă în vale: nume ca "Icebar", "Brückenstadl", "Nikis Schirmbar", "Yeti Bar" sau "Hiata-Madl" sunt bucuria oricărui fan Après-Ski. Pentru cei ce nu vor să se ducă la culcare devreme - după masa de seară petrecerea merge mai departe! Mayrhofen are o viaţă de noapte foarte activă şi cei doritori pot petrece până de dimineaţă în discoteci cum ar fi "Scotland Yard" sau "New Speakeasy Arena". La "Sports Arena Disco" petrecerea se întinde pe 3 etaje!

Dacă preferaţi ceva mai liniştit, puteţi alege dintre unul din Café-Bar-uri sau din numeroasele restaurante pentru a încerca specialităţile regionale. Foarte important este "White Lounge", direct la Ahorn: În timpul zilei vă puteţi relaxa, atât în interior, cât şi pe scaunele pliante pe terasa barului, seara se transformă într-un elegant loc de petrecere în gheaţă. Iar cei care şi-au dorit întotdeauna să doarmă o noapte în Iglu - pot face acest vis realitate!

Alternative sunt plimbările cu trăsura prin regiunea turistică Mayrhofen-Hippach sau patinaj. Aventurierii se pot încumeta pe cascadele îngheţate sau la paragliding.

Fiecare din localităţile din Zillertal are propriile sale trasee. În total se ajunge la o reţea de peste 125 km. În jurul Mayrhofen şi Hippach găsim 35 km, dintre care unele pentru stil „skating“. Cel mai lung duce, cu 10 km, de la Mayrhofen la Hollenzen. Un traseu regional de 25 km se întinde de la Zell am Ziller până la Mayrhofen.

Pentru diversitate puteţi încerca şi traseele din Gerlos. Aici se află traseul cu cea mai mare siguranţă în ceea ce priveşte existenţa zăpezii şi 7 km pe platoul Gerlos. Nu mai puţin de 4 nouă pârtii vă stau la dispoziţie în Burgstall. Astfel puteţi încerca porţiunile de sprint şi pentru "profesionişti" sau pe pârtia mai domoală vă bucura de peisajul invernal. 3 pârtii au chiar şi nocturnă şi asigură distracţie la schi fond şi pe seară. Şi dacă tot nu vă ajunge, puteţi trece pe traseul Pinzgau şi vă folosi de cei 200 km lungime!

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei2.500 m
Cel mai jos punct al zonei630m
Statiune de schi la altitudine633m
Numar instalatii transport pe cablu58
Numar teleschiuri31
Numar telescaune17
Numar telecabine10
Pârtii în total139 km
Pârtii verzi/albastre40 km
Pârtii rosii66 km
Pârtii negre139 km


Mayrhofen Zillertal | Animata Mayrhofen, în partea posterioară a văii Ziller, una din cele mai îndrăgite staţiuni din Austria, vă oferă un pachet de activităţi pentru petrecerea timpului liber greu de egalat: pentru relaxare un parc acvatic cu zonă de saună, iar pentru mişcare patinaj, ice stock (un sport asemănător curlingului), tenis şi squash

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Mayrhofen Zillertal

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mayrhofen Zillertal?

Alpendomizil Hotel Neuhaus Neuhaus Zillertal Resort , Hotel Neue Post, Hotel Garni Oblasser, Gasthof Hochsteg, Hotel Garni Alpenschlossl sunt cele mai populare hoteluri din Mayrhofen Zillertal

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mayrhofen Zillertal?

Alpendomizil Hotel Neuhaus Neuhaus Zillertal Resort , Hotel Neue Post, Hotel Garni Oblasser, Gasthof Hochsteg, Hotel Garni Postschlossl sunt cele mai apreciate hoteluri din Mayrhofen Zillertal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mayrhofen Zillertal >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mayrhofen Zillertal?

Gasthof Hochsteg, Huber S Boutiquehotel, Appartementhaus Hubers Urlaubsdomizile, Alpenhotel Kramerwirt, Gasthof Waldcafe sunt cele mai apreciate hoteluri din Mayrhofen Zillertal ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mayrhofen Zillertal >

Top hoteluri din Mayrhofen Zillertal

Apartment Garni Erler, Mayrhofen Zillertal

Apartment Garni Erler

Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport
  Hotel Garni Postschlossl, Mayrhofen Zillertal

  Hotel Garni Postschlossl

  Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Eckartauerhof, Mayrhofen Zillertal

  Eckartauerhof

  Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
  Hotel Rose, Mayrhofen Zillertal

  Hotel Rose

  Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

   • Fara transport
   Gluck Auf, Mayrhofen Zillertal

   Gluck Auf

   Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

    • Fara transport
    Sport Vital Swiss Quality Hotel Central, Mayrhofen Zillertal

    Sport Vital Swiss Quality Hotel Central

    Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

     • Fara transport
     Zillertalerhof Alpine Hideaway, Mayrhofen Zillertal

     Zillertalerhof Alpine Hideaway

     Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

     • Hotel cu piscina interioara  
     • Fara transport
     Hotel Brucke, Mayrhofen Zillertal

     Hotel Brucke

     Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

     • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
     • Fara transport
     Alpenhotel Kramerwirt, Mayrhofen Zillertal

     Alpenhotel Kramerwirt

     Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

      • Fara transport
      Gutshof Zillertal, Mayrhofen Zillertal

      Gutshof Zillertal

      Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

       • Fara transport
       Magdalena, Mayrhofen Zillertal

       Magdalena

       Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

        • Fara transport
        Zillergrund, Mayrhofen Zillertal

        Zillergrund

        Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

         • Fara transport
         Hotel St. Georg, Mayrhofen Zillertal

         Hotel St. Georg

         Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

         • Hotel cu parcare proprie  
         • Fara transport
         Sport Spa Hotel Strass, Mayrhofen Zillertal

         Sport Spa Hotel Strass

         Scor 6 din 1 comentarii

         Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

         • Hotel cu piscina interioara  
         • Fara transport
         Hotel Pension Siegelerhof, Mayrhofen Zillertal

         Hotel Pension Siegelerhof

         Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

         • Hotel cu parcare proprie  
         • Fara transport
         Gasthof Waldcafe, Mayrhofen Zillertal

         Gasthof Waldcafe

         Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

         • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
         • Fara transport
         Bruggerhof, Mayrhofen Zillertal

         Bruggerhof

         Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

          • Fara transport
          Brugger Dorfl, Mayrhofen Zillertal

          Brugger Dorfl

          Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

           • Fara transport
           Sporthotel Manni, Mayrhofen Zillertal

           Sporthotel Manni

           Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

            • Fara transport
            Gastehaus Birkenhof, Mayrhofen Zillertal

            Gastehaus Birkenhof

            Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

             • Fara transport
             Rosenhof, Mayrhofen Zillertal

             Rosenhof

             Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

              • Fara transport
              Platzhirsch Apart Mayrhofen, Mayrhofen Zillertal

              Platzhirsch Apart Mayrhofen

              Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

               • Fara transport
               Forsterhaus Zum Kramerwirt, Mayrhofen Zillertal

               Forsterhaus Zum Kramerwirt

               Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

                • Fara transport
                Zillertalerhof, Mayrhofen Zillertal

                Zillertalerhof

                Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

                 • Fara transport
                 Gut Stiluppe, Mayrhofen Zillertal

                 Gut Stiluppe

                 Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

                  • Fara transport

                  Harta cu hoteluri din Mayrhofen Zillertal

                  Traseu rutier pana in Mayrhofen Zillertal

                  Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

                  Itinerariul detaliat

                  Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
                  Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

                  Comentariile turistilor despre Mayrhofen Zillertal


                  10

                  Bontea, grup de prieteni 05.01.2017Comentariu turist DIRECT BOOKING

                  Micut simpatic au foaarte multe restaurante cu zona de fumat interior, nu prea ai ce face dupa ora 4 del ski doar plimbari de relaxare
                  Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
                  Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.