Despre Konigsleiten - prezentare, informatii, poze si recomandari

Königsleiten - Plăcere divină la zăpadă!Staţiunea montană situată romantic Königsleiten nu aparţine - spre deosebire de Gerlos şi Zell - landului Tirol, ci Landului Salzburg. La 1.600 m altitudine Königsleiten este cea mai înalt situată localitate din Zillertal Arena, cea ce permite un acces foarte rapid la domeniul schiabil. Distracţia pe pârtii şi Après-Ski fac din Königsleiten o destinaţie îndrăgită, puteţi alege însă şi dintre multe posibilităţile de relaxare. Fie că vă petreceţi seara la un bar, vă bucuraţi de delicatesele gastronomice locale sau vă relaxaţi la piscina acoperită cu zonă spa - oferta de agrement este largă şi oferă varietate pentru toate vârstele!

Zona ski
Skipass-ul „Zillertaler Superskipass“ vă pune la dispoziţie 530 km de pârtii în Zillertal Arena, la instalațiile pe cablu din Mayrhofen, în Ski- și Gletzerwelt Zillertal 3000, precum și în domeniul schiabil Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch, plus 66 km de pârtii în Wildkogel-Arena la Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren (v. regiunea de schi). Din câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Königsleiten vă oferă acces direct la Zillertal Arena şi astfel la cei 139 km de pârtii ai Zell am Ziller. Aici - în cel mai întins domeniu schiabil din Zillertal - 58 instalaţii pe cablu vă transportă comod la altitudini de până la 2500 m. De aici puteţi alege între diversele provocări. Experţii o pot accepta pe cea constituită de coborârea neagră "Abfahrt Nr. 6" ("Coborârea Nr. 6") la Krummbachtal, cu 964 m diferenţă de altitudine. Coborârea de vale cea mai lungă, cu 10,4 km duce de la Stoanmandl prin Ebenfeld până la staţia de vale Isskogl.

Nu puteţi pierde ocazia de a profita de "Hot Zone Snowpark" în Gerlos. Park-ul nu lasă nimic de dorit pe o suprafaţă de 30.000 m². Mega-Halfpipe (100 m lungime), Easy Line pentru începători, Pro Line pentru avansaţi şi Kicker Line pentru cei mai curajoşi sunt doar câteva din argumentele parcului - cărora li se alătură instalaţia de sunet, web-cam şi noua chill-area. Zillertal Arena are multe altele de oferit, ca de exemplu cele 3 diferite porţiuni "SkiMovie". Aici performanţele se filmează şi vă stau apoi la dispoziţie pentru download gratuit. Pârtiile pentru copii, şcoala şi grădiniţa cu program special pentru copii au grijă de cei mici.

Pe lângă Isskogelbahn, circulă acum şi noul Dorfbahn din Gerlos direct în inima Arenei Ziller. Telecabina cu 10 locuri construită în sezonul 2016/2017 are o staţie de vale impunătoare, cu magazin de articole sportive, închiriere echipament şi depozit echipament, precum şi de peste 200 locuri de parcare. Şi în sezonul 2018/19 noul telescaun de mare viteză cu 6 locuri "Larmach" in Königsleiten vă aşteaptă cu scaune încălzite şi protecţie de vânt.

O altă atracţie specială în Zillertal este Gheţarul HIntertux, und vă recomandăm să faceţi o excursie - datorită dimensiunilor şi pârtiilor sale cu standard ridicat este considerat printre cei mai buni gheţari schiabili din lume.

Cine are chef de Après-Ski, acela găseşte în Zillertal Arena multe căbănuţe şi baruri de Après-Ski, pentru a face o pauză sau pentru distracţie după ziua de schi. Tradiţional este de exemplu rusticul"Sportkeller", care oferă distracţie în companie. La "Hannes' Alm" şi în "K1 Disco Club", care se află direct la staţia de vale a instalaţiei Sonnwendbahn, veţi petrece de neuitat până târziu în noapte. Mai liniştit şi relaxant este în "Schatzi Alm Bar" sau în "Musik Cafe Castello".

Derdeluşul din Königsleiten, cu o lungime de 950 m oferă şi după o z de schi, o coborâre palpitantă pentru cei mici şi cei mari. De asemenea, aveţi posibilitatea în Königsleiten şi împrejurimi să vă plimbaţi cu trăsura cu cai sau să călăriţi şi să descoperiţi împrejurimile.

Cei care doresc să încerce o nouă aventură sport au posibilitatea de a încerca căţărarea pe gheaţă care va avea la cascada Untersulzbachl. De asemena pârtia din parcul naţional "Nationalparkgebiet" este un loc preferat de freerider şi de skitouren. Pentru excursii este recomandată cascada Krimml, care este cea mai mare cascadă din Europa, cu o înălțime de 380 m. Această cascadă de renume mondial Krimml, un adevărat spectacol al naturii aflat la 13 km distanţă, merită vizitat şi în timpul iernii.

Zillertal Arena este un exemplu de siguranţă de zăpadă şi pârtii excelent pregătite de schi fond. Vă puteţi convinge de aceasta pe cei aproximativ 12 km din jurul Gerlos. Chiar din localitate porneşte pârtia "Schönachtal – Stinkmoosalm", una din cele mai frumoase din întreaga Arena (7 km). Nivelul de dificultate al pârtiilor de schi fond din Gerlos se menţine uşor şi mediu. Dar dacă este vorba de cea mai frumoasă pârtie din Zillertal Arena - aceasta este pârtia la altitudine de pe platoul Gerlosplatte în Parcul National Hohe Tauern. Aici vă puteţi bucura de vederea minunată la 1640 m altitudine şi de cei 8 km de lungime.

În apropiata staţiune Zell am Ziller vă aşteaptă alţi 16 km (aproximativ) pentru disciplina nordică, perfecţi pentru începători datorită gradului de dificultate redus. Dar dacă nu vă ajung nu uitaţi că din Zell am Ziller aveţi legătură la reţeaua de pârtii din Mayrhofen cu 33 km suplimentari. Alte specialităţi ale regiunii sunt noua pârtie cu nocturnă „Bäckenfeld“ şi noua pârtie la altitudine de la staţia de munte de la Königsleiten.

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei2.500 m
Cel mai jos punct al zonei580m
Statiune de schi la altitudine1.600m
Numar instalatii transport pe cablu56
Numar teleschiuri22
Numar telescaune21
Numar telecabine13
Pârtii în total143 km
Pârtii verzi/albastre43 km
Pârtii rosii89 km
Pârtii negre143 km


Konigsleiten | Staţiunea montană situată romantic Königsleiten nu aparţine - spre deosebire de Gerlos şi Zell - landului Tirol, ci Landului Salzburg. La 1.600 m altitudine Königsleiten este cea mai înalt situată localitate din Zillertal Arena, cea ce permite un acces foarte rapid la domeniul schiabil

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Konigsleiten

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Konigsleiten?

Hotel Konigsleiten Vital Alpin, Mountainclub Hotel Ronach, Alpenwelt Resort Hotel Alpenrose, Das Alpenwelt Resort Superior, Das Alpenwelt Resort Family . Lifestyle . Spa sunt cele mai populare hoteluri din Konigsleiten

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Konigsleiten?

Hotel Konigsleiten Vital Alpin, Mountainclub Hotel Ronach, Alpenwelt Resort Hotel Alpenrose, Das Alpenwelt Resort Superior, Hotel Manuela sunt cele mai apreciate hoteluri din Konigsleiten ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Konigsleiten >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Konigsleiten?

Mountainclub Hotel Ronach, Alpenwelt Resort Hotel Alpenrose sunt cele mai apreciate hoteluri din Konigsleiten ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Konigsleiten >

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Konigsleiten?

Mountainclub Hotel Ronach, Alpenwelt Resort Hotel Alpenrose sunt cele mai apreciate hoteluri din Konigsleiten ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Konigsleiten >

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Konigsleiten?

Hotel Konigsleiten Vital Alpin sunt hoteluri din Konigsleiten ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Konigsleiten?

Mountainclub Hotel Ronach, Alpenwelt Resort Hotel Alpenrose sunt hoteluri din Konigsleiten ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Konigsleiten >

Top hoteluri din Konigsleiten

Mountainclub Hotel Ronach, Konigsleiten

Mountainclub Hotel Ronach

Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Manuela, Konigsleiten

Hotel Manuela

Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport
  Alpenwelt Resort Hotel Alpenrose, Konigsleiten

  Alpenwelt Resort Hotel Alpenrose

  Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
  Apartment Hajenius, Konigsleiten

  Apartment Hajenius

  Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

   • Fara transport
   My Alpenwelt Resort, Konigsleiten

   My Alpenwelt Resort

   Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

    • Avion (01.01 - 31.12.2022)
    • Fara transport
    Appartement Hofmann, Konigsleiten

    Appartement Hofmann

    Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

     • Fara transport
     Das Alpenwelt Resort Life, Konigsleiten

     Das Alpenwelt Resort Life

     Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

      • Fara transport
      Chalet Kanigsleiten 3, Konigsleiten

      Chalet Kanigsleiten 3

      Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

       • Fara transport
       Chalet Kanigsleiten 1, Konigsleiten

       Chalet Kanigsleiten 1

       Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

        • Fara transport
        Apartment Voithofer.7, Konigsleiten

        Apartment Voithofer.7

        Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

         • Fara transport
         Apartment Manuela.9, Konigsleiten

         Apartment Manuela.9

         Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

          • Fara transport
          Apartment Manuela.8, Konigsleiten

          Apartment Manuela.8

          Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

           • Fara transport
           Apartment Manuela.7, Konigsleiten

           Apartment Manuela.7

           Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

            • Fara transport
            Apartment Manuela.6, Konigsleiten

            Apartment Manuela.6

            Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

             • Fara transport
             Apartment Manuela.1, Konigsleiten

             Apartment Manuela.1

             Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

              • Fara transport
              Ferienwohnung Bauer, Konigsleiten

              Ferienwohnung Bauer

              Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

               • Fara transport
               Apartment Voithofer.4, Konigsleiten

               Apartment Voithofer.4

               Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

                • Fara transport
                Holiday Home Konigsleiten, Konigsleiten

                Holiday Home Konigsleiten

                Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

                 • Fara transport
                 Apartment Voithofer.1, Konigsleiten

                 Apartment Voithofer.1

                 Konigsleiten, Salzburg Land, Austria

                  • Fara transport

                  Harta cu hoteluri din Konigsleiten

                  Traseu rutier pana in Konigsleiten

                  Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

                  Itinerariul detaliat

                  Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
                  Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.
                  Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
                  Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.