Despre Kaprun - prezentare, informatii, poze si recomandari


Kaprun a primit un rating de 4.6 / 5 de la clientii Direct Booking (17 opinii in perioada - ). Vezi impresii turisti despre Kaprun, Zell am See Salzburg

Kaprun - Schi pe gheţar în Salzburger Land!Kaprun (786 m) este situat la poalele masivului Kitzsteinhorn, la cca. 7 km de Zell am See. Casele foarte frumoase sunt la chiar lângă muntele Kaprun, simbolul acestei localităţi. Oferta turistică este mare: pe lângă diferite coborâri pentru schiori şi boarderi vă aşteaptă trase pentru drumeţii, pârtii pentru schi fond şi un peisaj unic. Distracţie şi multe activităţi vă aşteaptă la piscina acoperită, pe pistele de bowling, la parapantă etc. Dacă linişte şi relaxare este ceea ce căutaţi nu rataţi o vizită la saună.

Zona ski
Skipass-ul Zell am See-Kaprun vă permite accesul la peste 47 instalaţii de transport pe cablu şi în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel şi Schmittenhöhe, precum şi la gheţarul Kitzsteinhorn - care se întinde până la 3029 m altitudine (vezi regiunea de schi).

Cu skipass "Kitzsteinhorn-Kaprun" (inclus în cazul în care rezervaţi în afara sezonului de vârf) vă stă la dispoziţie domeniul schiabil cu mult zăpadă cu acelaţi nume. Este vorba de 41 de km de pârtii cu dificultate medie, penteu începători şi cei cu un stil calm de schi. Pârtii largi de carving şi coborâri lungi - ca de exemplu cei 5 km de la staţia de munte a instalaţiei Magnetköpf - nu lasă nimic de dorit! Din Kaprun ajungeţi la gheţar cu Gletscherjet sau cu Panoramabahn.

De la Zell am See ajungeţi cu CityXpress, cu TrassXpress sau cabina Schmittenhöhenbahn fără probleme în domeniul schiabil Schmittenhöhe (2000 m), care oferă coborâri cu toate gradele de dificultate. Cei cu experienţă sunt aşteptaţi pe coborârea de cca. 4 km Trassa, cea mai grea din întregul domeniu. Fiecare dintre cele 3 domenii schiabile are un fun-park cu Tables, Slides şi Jumps iar pe freerideri îi aşteaptă pârtiile şi zonele libere de la instalaţia Sonnkogelbahn.

Din anii următori se accesul din Schmittenhöhe la Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, dar demersurile sunt deja făcute din această iarnă. De la noul zellamseeXpress, mai lipseşte doar o mică legătură între Viehhofen şi Glemmtal. Totuşi noua telegondolă deja oferă servicii inedite, şase dintre cabine pus la dipsoziţia turiştilor un jukebox, unde vă puteţi conecta propria muzică.

Aici atât profesioniştii cât şi începătorii pot să se simtă în largul lor: domeniul schiabil Maiskogel este graţie pârtiilor albastre largi potrivit în special pentru familii. De asemenea, la liftul Maiskogelköpfel se găseşte cea mai lungă pârtie din regiunea cu o lungime de 7 km.

Pe freestyleri îi aşteaptă în din cele trei domenii schiabile câte un snowpark cu tables, slides şi jumps.

Ca un service deosebit domeniile schiabile din jurul Zell am See şi Kaprun oferă Wi-Fi gratuit în diverse puncte.

Cu Super Ski Card aveţi acces la 2750 km pârtii şi 943 instalaţii pe cablu în 22 regiuni, cum ar fi Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang, Kitzbühel - Kirchberg sau Salzburger Sportwelt.

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun plănuiesc să devină un unic domeniu până în 2023. Din iarna 2019/20 zellamseeXpress transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See-Kaprun. Deocamdată puteţi lua skibus-ul de la Vorderglemm înapoi la Skicircus. Acesta se va schimba însă în următorii 4 ani, asociaţia transformând cele două domenii în cel mai mare domeniu cu legături directe din Austria.

Din sezonul 2019/2020 se poate achiziţiona skipass-ul Ski Alpin Card, pentru asociaţia dintre Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn şi domeniile schiabile din Zell am See/Kaprun, pentru un total de 408 km de pârtii şi 119 instalaţii pe cablu în un unic skipass.

Après-Ski se scrie în Zell am See şi Kaprun cu majuscule. Snack-baruri şi cabane vă invită chiar din timpul zilei la o pauză. Vă recomandăm în mod special barul de Après-Ski Schnaps-Hans, pe Schmittenhöhe sau tradiţionala cabană Pinzgauer.

Seara vă aşteaptă numeroase alte baruri şi discoteci în Zell sau Kaprun la distracţie, de exemplu la "Karambar", "Crazy Daisy" sau "Diele" puteţi face din noapte zi.

Regiunea face din noapte zi şi multe alte activităţi cum ar fi săniuşul (inclusiv în nocturnă), parapanta, patinaj, schi fond sau o vizită la saună completează oferta. Dacă veţi să priviţi lumea de sus - puteţi sări cu paraşuta, zbura cu delta-planul sau cu parapanta deasupra întregii regiuni. La o plimbare prin zona pietonală vă aşteaptă cu multă varietate multe cafenele şi magazine.

Pentru schiorii de schi fond în zona Zell am See/Kaprun este cu siguranţă o alegere bună. Peisajul pitoresc ce înconjoară lacul Zeller reprezinta locul ideal pentru practicarea disciplinelor nordice. Zell am See şi Kaprun oferă 38 km de piste. Kaprun oferă în jur de 25 km, dintre aceştia, 3 km pe gheţarul Kitzsteinhorn (2900 m altitudine). Această ocazie nu trebuie în nici un caz pierdută de împătimiţii schiului fond!

În zona Zell am See se află până la 13 km de piste, foarte variate. O delicatesă este turul de pe lacul îngheţat. Puteţi profita de acest tur contra unei taxe şi, din păcate, doar dacă calitatea gheţii o permite. Pista la altitudine din Zell (1.300m) este accesibila în doar cinci minute folosind CityXpress! Pistele de 3 km sunt ideale pentru stilul clasic şi conduc schiorii prin culisa de vis oferită de muntele Schmittenhöhe.

Pârtii cu nocturnă găsiţi în Kaprun şi Zell am See, ambele cu o lungime de 3 km. Dacă aceste posibilităţi nu va ajung în total vă stau la dispoziţie 200 km, incluzând Pinzgau şi Saalach.

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei3.029 m
Cel mai jos punct al zonei760m
Statiune de schi la altitudine786m
Numar instalatii transport pe cablu121
Numar teleschiuri37
Numar telescaune38
Numar telecabine46
Pârtii în total408 km
Pârtii verzi/albastre197 km
Pârtii rosii167 km
Pârtii negre408 km


Kaprun | Kaprun (786 m) este situat la poalele masivului Kitzsteinhorn, la cca. 7 km de Zell am See. Casele foarte frumoase sunt la chiar lângă muntele Kaprun, simbolul acestei localităţi. Oferta turistică este mare: pe lângă diferite coborâri pentru schiori şi boarderi vă aşteaptă trase pentru drumeţii, pârtii pentru schi fond şi un peisaj unic

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Kaprun

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kaprun?

Das Alpenhaus, Hotel St. Florian, Ihre Pension Trauner, Hotel Gasthof Zur Muhle, Hotel Tauern Spa Kaprun sunt cele mai populare hoteluri din Kaprun

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kaprun?

Das Alpenhaus, Hotel St. Florian, Ihre Pension Trauner, Hotel Tauern Spa Kaprun, Hotel Gasthof Zur Muhle sunt cele mai apreciate hoteluri din Kaprun ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kaprun >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kaprun?

Hotel St. Florian, Ihre Pension Trauner, Hotel Tauern Spa Kaprun, Hotel Gasthof Zur Muhle, Hotel Toni sunt cele mai apreciate hoteluri din Kaprun ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kaprun >

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kaprun?

Das Alpenhaus, Hotel St. Florian, Ihre Pension Trauner, Hotel Gasthof Zur Muhle, Hotel Toni sunt cele mai apreciate hoteluri din Kaprun ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kaprun >

Top hoteluri din Kaprun

Hotel St. Florian, Kaprun

Hotel St. Florian

   Scor 8.9 din 2 comentarii

Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Gasthof Zur Muhle, Kaprun

Hotel Gasthof Zur Muhle

   Scor 10 din 1 comentarii

Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Ihre Pension Trauner, Kaprun

Ihre Pension Trauner

   Scor 8.1 din 5 comentarii

Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Pension Bergheil, Kaprun

Hotel Pension Bergheil

   Scor 10 din 1 comentarii

Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (01.01 - 31.12.2021)
 • Fara transport
Hotel Gasthof Mitteregger, Kaprun

Hotel Gasthof Mitteregger  

Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Antonius, Kaprun

Hotel Antonius  

Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Toni, Kaprun

Hotel Toni  

   Scor 8.7 din 2 comentarii

Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (01.01 - 29.01.2022)
 • Fara transport
Alpen Wellnesshotel Barbarahof, Kaprun

Alpen Wellnesshotel Barbarahof

Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

  • Fara transport
  Hotel Domizil, Kaprun

  Hotel Domizil

  Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

   • Fara transport
   Das Alpenhaus, Kaprun

   Das Alpenhaus

      Scor 9.1 din 1 comentarii

   Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

   • Hotel cu piscina exterioara  
   • Avion (01.01 - 31.12.2021)
   • Fara transport
   Hotel Zur Burg, Kaprun

   Hotel Zur Burg

   Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

    • Fara transport
    Pension Monika, Kaprun

    Pension Monika

    Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

     • Fara transport
     Gasthof Hotel Neuwirt, Kaprun

     Gasthof Hotel Neuwirt

     Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

      • Fara transport
      Ad Laca, Kaprun

      Ad Laca

      Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

       • Fara transport
       Jager, Kaprun

       Jager

       Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

        • Fara transport
        Apartment Elto, Kaprun

        Apartment Elto

        Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

         • Fara transport
         Berghof Tauplitzalm, Kaprun

         Berghof Tauplitzalm

         Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

          • Fara transport
          Avenida Mountain Lodges Kaprun, Kaprun

          Avenida Mountain Lodges Kaprun

          Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

           • Fara transport
           Hotel Tauernhof, Kaprun

           Hotel Tauernhof

           Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

            • Fara transport
            Sporthotel Kristall, Kaprun

            Sporthotel Kristall

            Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

             • Fara transport
             Apartment Elisa, Kaprun

             Apartment Elisa

             Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

              • Fara transport
              Apart Glacier View By We Rent, Kaprun

              Apart Glacier View By We Rent

              Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

               • Fara transport
               Am Reiterkogel, Kaprun

               Am Reiterkogel

               Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

                • Fara transport
                Pensiunea Abendruh, Kaprun

                Pensiunea Abendruh

                Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

                 • Fara transport

                 Harta cu hoteluri din Kaprun

                 Traseu rutier pana in Kaprun

                 Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

                 Itinerariul detaliat

                 Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
                 Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

                 Comentariile turistilor despre Kaprun


                 10

                 Corina, grup de prieteni 13.01.2020Comentariu turist DIRECT BOOKING

                 zona centrala
                 10

                 Angela, grup de prieteni 14.04.2019Comentariu turist DIRECT BOOKING

                 Have been going to Kaprun for over 25 years, absolutely love the place and will continue to visit, hopefully, for years to come.
                 10

                 Pavel Dan, grup de prieteni 10.01.2018Comentariu turist DIRECT BOOKING

                 Foarte Buna
                 9

                 Meda, grup de prieteni 23.10.2017Comentariu turist DIRECT BOOKING
                 10

                 topor vasile, familie cu copii mici 11.01.2016Comentariu turist DIRECT BOOKING
                 9

                 Malovi, familie cu copii mici 10.01.2016Comentariu turist DIRECT BOOKING
                 8

                 Gabriela, grup de prieteni 02.12.2015Comentariu turist DIRECT BOOKING
                 10

                 Bogdan N, familie cu copii mici 03.02.2015Comentariu turist DIRECT BOOKING

                 Kaprun si Zell am See ofera un pachet foarte interesant pentru familia noastra.
                 9

                 Claudiu, familie cu copii mici 25.01.2015Comentariu turist DIRECT BOOKING

                 Statiune linistita, super pozitie fata de partiile de ski, exista si o piscina-spa fff frumoasa si de asemenea scumpa! Centrul la 10 minute pe jos lejer!
                 9

                 Tita, grup de prieteni 10.07.2014Comentariu turist DIRECT BOOKING

                 Un loc de unde poti vedea multe din frumusetile Austriei:soseaua alpina, varfurile de 3000 de metri, cascade, orase important
                 10

                 Cosmin, grup de prieteni 05.01.2014Comentariu turist DIRECT BOOKING
                 10

                 , familie cu copii mici 06.02.2013
                 10

                 , familie cu copii mici 06.02.2013
                 10

                 , calator singur 31.07.2012
                 8

                 , calator singur 03.01.2012
                 10

                 , cuplu 11.04.2011
                 6

                 , grup de prieteni 27.09.2010
                 Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
                 Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.