Despre Ischgl - prezentare, informatii, poze si recomandari


Ischgl a primit un rating de 5 / 5 de la clientii Direct Booking (1 opinii in perioada - ). Vezi impresii turisti despre Ischgl, Tirol

Ischgl - Metropola Alpilor!Minunata aşezare montană Ischgl este situată la cca. 1.377 m altitudine în Valea Paznaun în Tirol între Silvretta şi grupa Verwall şi este îndrăgită din multe motive, nu doar Aprés-Ski-ul animat. Se adună aici în fiecare an numeroşi oaspeţi din toată lumea, şi pe lângă hotelurile luxoase de 4 şi 5 stele veţi găsi la fel de bine şi mici hanuri şi pensiuni în zone idilice. Cu siguranţă însă Ischgl reprezentă mai degrabă Urban Lifestyle, evenimente de calitate şi bineînţeles sporturi de iarnă în stare pură. Pentru a uşura drumul schiorilor şi boarderilor până la staţiile de vale staţiunea pune la dispoziţie un tunel pentru pietoni cu benzi rulante cu care se poate ajunge fără probleme din o parte în alta a staţiunii. În plus a început să circule din iarna 2014/2015 în Ischgl şi noua instalaţie Pardatschgratbahn (cablu triplu) care acoperă ce mai mare diferenţă de nivel din lume pentru o cabină de acest tip şi cu care puteţi urca comod în domeniul schiabil din partea estică a staţiunii.

Pe lângă distracţia pe pârtii Ischgl oferă multe posibilităţi de a petrece ziua în mişcare. Apoi pe seară puteţi alege dintr-o gamă largă de oferte, de la ore liniştite la spa până la petreceri fierbinţi în unul din numeroasele baruri, cluburi sau discoteci. În cadrul "Top of the Mountain Concerts" urcă pe scenele Ischgl vedete internaţionale, la deschiderea de sezon, de paşte şi la finalul sezonului. Indiferent de stilul sau modalitatea de sport pe care o practicaţi, Ischgl este pregătit pentru vizita dvs., sub motto-ul "Nici o zi nu este ca alta!".

Zona ski
Cu "VIP-Skipass" aveţi acces la o experienţă unică pe 239 km de pârtii (plus 12 km de rute de schi) şi 41 instalaţii pe cablu la o uimitoare altitudine de până la 2872 m. Datorită acestei altitudini şi instalaţiilor de producere artificială a zăpezii siguranţa de zăpadă este din noiembrie până în mai la înălţime.

Acest domeniu schiabil care se întinde în două ţări - legătură la elveţianul Samnaun face parte din cele mai mari domenii dedicate sporturilor de iarnă din Austria. Cea mai lungă pârtie "Eleven" măsoară 11 km şi duce de la cel mai înalt punct de pe vârful Greitspitze până jos în centru. Pârtia pentru cunoscători "14a" are o înclinaţie de 70% şi oferă un autentic Race-Feeling - este încă recomandată doar celor cu experienţă. Numeroasele variante de zăpadă adâncă şi pârtii mogul primesc cu drag şi vizita celor mai puţin experienţi. Pe pârtiile din jurul Idalp se pot da şi începătorii pentru primele dăţi. Şi pentru boarderi are domeniul schiabil de la Ischgl un farmec deosebit, un punct de întâlnire îndrăgit este half-pipe-ul de la telescaunul Idjoch.

Trend şi Lifestyle se scriu aici cu literă mare pe pârtii şi în afara lor, un exemplu este giganticul Freestyle-Park "PlayStation® Vita Ischgl Snowpark" mai sus de Idalp. Şi dacă vi se pare totul o dată prea plin - treceţi de partea elveţiană! Dar atenţie la cumpărături, vameşii pe schiuri se uită pe pârtie după rucsacuri prea pline...

Nou nouţ în domeniu este „Ischgl SkyFly“, un cablu pe care schiorii pot zbura 50 m deasupra solului până în vale. Datorită posibilităţilor de transport de echipament integrate este o alternativă interesante pentru coborârea de vale. Noi sunt şi modernul telescaun de 8 persoane Idalp, care duce pe Flimjoch şi un sistem de redirecţionare a pârtiilor îmbunătăţit.

În iarna 2014/2015 intră în funcţiune o nouă instalaţie Pardatschgratbahn. Cablul unic este înlocuit de trei cabluri şi 31 de cabine cu o capacitate de 28 de persoane fiecare vă vor transporta pe în domeniul schiabil Ischgl/Idalp. Instalaţia acoperă 1251 diferenţă de nivel - cea mai mare pentru o cabină cu cablu triplu. Pentru freerideri este deosebit de interesantă în schimb "Piz Val Gronda", care a permis accesul la noi teritorii în Fimbatal deja din 2013/2014, o pârtie roşii de 3 km dar şi câteva pante de zăpadă adâncă mai puţin cunoscute - vă puteţi dedica distracţiei pe powder direct de la staţia de munte!

Ischgl este renumită ca staţiune exemplară în ceea ce priveşte Aprés-Ski-ul. Numeroase cabane vă invită să ciocniţi un pahar pentru o zi minunată la schi. Punct culminat al distracţiei este petrecerea de Après-Ski, care are loc în fiecare zi la renumita "Kuhstall". Dar şi la "Trofana-Alm" şi "Niki’s Stadl" se petrece de zor. Mai liniştit este în cafenelele confortabile, unde vă puteţi aşeza cu o cafea sau o ciocolată fierbinte. Dintre discotecile din merită menţionată în special "Madlein-Pacha". În fiecare an, al 1 Mai are loc pe Idalp un concert Open-Air, la care au participat deja staruri cum ar fi Tina Turner, Elton John, Bon Jovi, Sting, Pink sau Bob Dylan.

În plus au loc la Silvretta-Center numeroase evenimente culturale, de la vernisaje şi concerte până la piese de teatru şi cinematograf. O experienţă unică vă aşteaptă la derdeluşul cu 7 km lungime şi diferenţă de altitudine de 950 m.

Dacă ceea ce căutaţi este relaxare după o zi pe petrecută pe pârtie - la piscina cu saune, solar şi posibilităţi de masaje veţi găsi sigur modalitatea ideală. Pure life!

Curios şi controversat: dacă nu vreţi să staţi în casă, vă rugăm să lăsaţi clăparii la cazare, deoarece de la orele 20:00 seara până la orele 06:00 dimineaţa este interzis să mergeţi cu clăparii prin Ischgl. Aceasta măsură previne gălăgia şi deranjul în staţiune şi chiar situaţiile eventual periculoase. Pentru încălcarea acestei măsuri se dau chiar şi amenzi. Reacţiile la această regulă sunt diverse, de la neînţelegere şi până la acceptarea deplină.

Posibilităţile de schi fond în Ischgl nu sunt numeroase, în schimb standardul este foarte ridicat. În total vă stau la dispoziţie 74 km pârtii cu toate gradele de dificultate. Impresionantă este pârtia de 5 km de la Ischgl la Galtür, care duce prin minunatul peisaj înzăpezit şi uneşte aceste două localităţi.

Două trasee cu siguranţă ridicată de zăpadă pe Bielerhöhe (până la 2036 m altitudine, 18 km lungime) şi la Zeinis (până la 1830 m altitudine, 11 km lungime) vă garantează condiţii foarte bune şi în primăvară. Un paradis pentru schi fond în Paznaun este fără îndoială Galtür, unde oferta este foarte variată. Pârtia de est, cu o lungime de 8 km, duce de la Valzur până în centrul Galtür. O altă atracţie este schiatul în nocturnă pe pârtia de 2 km lungime de la Galtür da, unde vă puteţi da până la ora 22:00.

Reţeaua de schi fond din Galtür a primit Sigiliul de Calitate Loipengütesiegel.

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei2.872 m
Cel mai jos punct al zonei1.377m
Statiune de schi la altitudine1.377m
Numar instalatii transport pe cablu45
Numar teleschiuri13
Numar telescaune25
Numar telecabine7
Pârtii în total239 km
Pârtii verzi/albastre47 km
Pârtii rosii143 km
Pârtii negre239 km


Ischgl | Minunata aşezare montană Ischgl este situată la cca. 1.377 m altitudine în Valea Paznaun în Tirol între Silvretta şi grupa Verwall şi este îndrăgită din multe motive, nu doar Aprés-Ski-ul animat. Se adună aici în fiecare an numeroşi oaspeţi din toată lumea, şi pe lângă hotelurile luxoase de 4 şi 5 stele veţi găsi la fel de bine şi mici hanuri şi pensiuni în zone idilice

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Ischgl

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ischgl?

Hotel Litzner, Wolf S Aparts More, Elizabeth Arthotel , Apart Tirolerland, Hotel Madlein sunt cele mai populare hoteluri din Ischgl

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ischgl?

Hotel Seiblishof, Hotel Fliana, Hotel Post, Hotel Zhero, Elizabeth Arthotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Ischgl ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ischgl >

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Ischgl?

Hotel Seiblishof, Hotel Litzner, Hotel Fliana, Hotel Post, Hotel Zhero sunt cele mai apreciate hoteluri din Ischgl ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Ischgl >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ischgl?

Hotel Seiblishof, Hotel Post, Hotel Zhero, Gradiva Apartments, Elizabeth Arthotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Ischgl ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ischgl >

Top hoteluri din Ischgl

Hotel Tannenhof, Ischgl

Hotel Tannenhof

Ischgl, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Gradiva Apartments, Ischgl

Gradiva Apartments

Ischgl, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Fliana, Ischgl

Hotel Fliana  

Ischgl, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Appartments Chalet Sofie, Ischgl

Appartments Chalet Sofie  

   Scor 10 din 1 comentarii

Ischgl, Tirol, Austria

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Alpenhotel Ischglerhof, Ischgl

Alpenhotel Ischglerhof  

Ischgl, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Sporthotel Piz Buin S., Ischgl

Sporthotel Piz Buin S.  

Ischgl, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Mondin, Ischgl

Mondin

Ischgl, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Apart Tirolerland, Ischgl

  Apart Tirolerland

  Ischgl, Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Elizabeth Arthotel , Ischgl

  Elizabeth Arthotel   

  Ischgl, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
  Hotel Garni Mirabell, Ischgl

  Hotel Garni Mirabell

  Ischgl, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Wolf S Aparts More, Ischgl

  Wolf S Aparts More

  Ischgl, Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Hotel Zhero, Ischgl

  Hotel Zhero  

  Ischgl, Tirol, Austria

  • Hotel de lux  
  • Fara transport
  Appartements Aurikel Corso, Ischgl

  Appartements Aurikel Corso  

  Ischgl, Tirol, Austria

  • Hotel aproape de partia de ski  
  • Fara transport
  Hotel Post, Ischgl

  Hotel Post

  Ischgl, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

  Harta cu hoteluri din Ischgl

  Traseu rutier pana in Ischgl

  Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

  Itinerariul detaliat

  Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
  Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

  Comentariile turistilor despre Ischgl


  10

  BOLDOR ADINA, cuplu 23.07.2014Comentariu turist DIRECT BOOKING

  -
  Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
  Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.