Despre Finkenberg Zillertal - prezentare, informatii, poze si recomandari


Finkenberg Zillertal a primit un rating de 4.5 / 5 de la clientii Direct Booking (1 opinii in perioada - ). Vezi impresii turisti despre Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol

Finkenberg - Sport şi Relaxare!Cea mai atractivă vale din Zillertal este Tuxertal care variază de la 630 m până la 3250 m şi astfel este una dintre regiunile cele mai sigure de zăpadă din Austria. Cele mai frumoase locuri Finkenberg, Tux şi Hintertux oferă fiecărui vacaţioner exact aceea ce aşteaptă de la o vacanţă de iarnă perfectă - înconjurat de un peisaj alb imaculat, pârtii excepţionale şi variate programe de agrement. Pintre altele Finkenberg cunoscut ca domiciliu a numeroase personalităţi - alpinistul Prof. Peter Habeler, câştigătorul medaliei olimpice Leonhard Stock.

Aici veţi găsi câte ceva pentru toate gusturile, de la relaxare la noi experienţe, de la linişte la aventură. Zilnic sunt preparate 28 km de pârtii schi fond şi 68 km trasee pentru drumeţii. Numeroase derdeluşuri, un patinoar natural gratuit şi oferta de Après-Ski vă stau de asemenea la dispoziţie pentru un concediu cât mai plăcut. Împreună cu renumita staţiune învecinată Mayrhofen, Finkenberg alcătuieşte un domeniu schiabil de 196 km pârtii "Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000" şi datorită apropierii de gheţarul Hintertuxer, Finkenberg este un punct de pornire ideal pentru un concediu reuşit la schi!

Zona ski
Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 515 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch şi Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 are multe pârtii cu zăpadă prăfuită de diferite grade de dificultate. Zăpada prăfuită încă neatinsă și moguli provocatoare face ca inima fiecărui schior să bată mai repede. Gheţarul Hintertuxer - este singurul domeniu schiabil care funcţionează pe tot parcursul anului din Austria - oferă condiţii perfecte de schi 365 zile pe an. Pe tot domeniu schiabil vă stau la dispoziţie 196 km de pârtii şi 23 km pentru schi de tură, precum şi 80 de instalaţii pe cablu între 630 şi 3250 m altitudine.

Fie că este vorba de coborârea de vale de 12 km de la Gefrorenen Wand ("Peretele Îngheţat") (3250 m), de pârtia mogul de la Olperer (3476 m) sau ariile de zăpadă adâncă de la Kaserer (3093 m) - veţi găsi sigur ceva pe gustul dvs.!

Un alt moment de vârf poate fi un tur pe gheţar - puteţi cuceri în o zi 15.000 m altitudine şi 60 km coborâre. La Penken în Mayrhofen vă stă la dispoziţie coborârea Harakiri, cu o înclinaţie de în medie 78%, astfel cea mai abruptă pârtie a Austriei - o adevărată provocare şi pentru cei cu multă experienţă. Rastkogel şi Horberg oferă în schimb coborâri mai domoale şi de nivel mediu.

Şi fracţia "boarderior" va fi mulţumită de ofertă: două Snowparks cu Halfpipe, Tables, Slides şi multe alte elemente la gheţar şi Penken. Copii sunt aşteptaţi în schimb la park-ul de la Eggalm, atât cu un ski-carusel şi covor fermecat, cât şi snowtubing.

Din iarna 2017/18 vă aşteaptă instalaţia de 10 locuri pe cablu unic Finkenberg I. Înlocuieşte cabina de 4 locuri de la staţia de vale Finkenberg şi va putea transporta până la 2400 persoane pe oră în 56 de cabine. Este mai rapidă, are scaune încălzite şi oferă şi Wi-Fi oaspeţilor săi.

În Finkenberg Laternd’l Pub şi Erlebnislokal Finkennest asigură culisa pentru distracţia Après-Ski, cu DJ’s, bar plin şi muzică tipică! Seria de petreceri "Tux1" în Papperla Pub in Hintertux oferă periodic spectacole cu şlagăre în limba germană, la fel şi la „Hohenhaus Tenne“, chiar lângă staţia din vale a gheţarului Tuxer. Pentru a vă putea deplasa comod de la un party la celălalt vă stă la dispoziţie autobuzul "NIGHTLINER" ( între orele 18:30 - 02:00) între Finkenberg şi Hintertux pentru toţi oaspeţii (contra cost).

Dacă nu aveţi chef de acest tip de distracţie, puteţi profita de una dintre cele 3 derdeluşul cu nocturnă din împrejurimi - cu peste 5 km lungime şi peisaje de vis! Sau alegeţi o drumeţie în natură. În total puteţi alege între 68 km de trasee montane de iarnă în valea Tux. La staţia Almbahnen din Finkenberger veţi găsi un patinoar natural şi 2 de curling.

Vremea nu este perfectă pentru schi? Atunci încercaţi una din piscinele sau facilităţile wellness. Pentru familii merită o excursie în Playarena Tux un parc de joacă interior de 1.000 m².

Fiecare din localităţile din Zillertal are propriile sale trasee. În total se ajunge la o reţea de peste 125 km. În jurul Finkenberg găsim cca. 28 km foarte buni, dintre care unii şi pentru stil „skating“. Cel mai lung duce cu 14 km de la Tux-Vorderlanersbach la Madseit, iar altitudinea sa (1.300- 1.450 m) vă permite să schiaţi chiar când în alte părţi zăpada de topeşte deja.

În apropiata Mayrhofen vă aşteaptă alţi 35 km de pârtii. Dificultatea celor din Finkenberg este în general intermediară, cele de la Mayrhofen sunt mai degrabă uşoare şi astfel ideale pentru primele încercări în disciplină. Una din cele mai lungi de aici are 10 km şi duce la Hollenzen. În plus aveţi posibilitatea legăturii la pârtia de vale, care trece pe la Hippach şi duce la Zell.

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei3.250 m
Cel mai jos punct al zonei630m
Statiune de schi la altitudine840m
Numar instalatii transport pe cablu80
Numar teleschiuri41
Numar telescaune23
Numar telecabine16
Pârtii în total196 km
Pârtii verzi/albastre54 km
Pârtii rosii98 km
Pârtii negre196 km


Finkenberg Zillertal | Cea mai atractivă vale din Zillertal este Tuxertal care variază de la 630 m până la 3250 m şi astfel este una dintre regiunile cele mai sigure de zăpadă din Austria. Cele mai frumoase locuri Finkenberg, Tux şi Hintertux oferă fiecărui vacaţioner exact aceea ce aşteaptă de la o vacanţă de iarnă perfectă - înconjurat de un peisaj alb imaculat, pârtii excepţionale şi variate programe de agrement

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Finkenberg Zillertal

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Finkenberg Zillertal?

Hotel Panorama, Hotel Finkenbergerhof, Haus Adler-INCHIS DEFINITIV, Haus Anfang-INCHIS DEFINITIV, Superior Hotel Persal sunt cele mai populare hoteluri din Finkenberg Zillertal

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Finkenberg Zillertal?

Hotel Panorama, Hotel Finkenbergerhof, Haus Anfang-INCHIS DEFINITIV, Superior Hotel Persal, Finkenberger Hof sunt cele mai apreciate hoteluri din Finkenberg Zillertal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Finkenberg Zillertal >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Finkenberg Zillertal?

Superior Hotel Persal, Finkenberger Hof, Ferienhotel Aussicht, Neuwirt, Hotel Garni Troppmair sunt cele mai apreciate hoteluri din Finkenberg Zillertal ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Finkenberg Zillertal >

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Finkenberg Zillertal?

Hotel Panorama sunt cele mai apreciate hoteluri din Finkenberg Zillertal cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Finkenberg Zillertal >

Top hoteluri din Finkenberg Zillertal

Hotel Garni Troppmair, Finkenberg Zillertal

Hotel Garni Troppmair

Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Ferienhotel Aussicht, Finkenberg Zillertal

Ferienhotel Aussicht

Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport
  Neuwirt, Finkenberg Zillertal

  Neuwirt

  Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

   • Fara transport
   Superior Hotel Persal, Finkenberg Zillertal

   Superior Hotel Persal  

   Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

   • Hotel aproape de partia de ski  
   • Fara transport
   Hotel Panorama, Finkenberg Zillertal

   Hotel Panorama

      Scor 8.9 din 1 comentarii

   Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

   • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
   • Fara transport
   Hotel Finkenbergerhof, Finkenberg Zillertal

   Hotel Finkenbergerhof

   Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

    • Fara transport
    Hotel Garni Ramerhof, Finkenberg Zillertal

    Hotel Garni Ramerhof

    Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

     • Fara transport
     Appartement Neumann, Finkenberg Zillertal

     Appartement Neumann

     Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

      • Fara transport
      Charming Apartment In Finkenberg With Sauna, Finkenberg Zillertal

      Charming Apartment In Finkenberg With Sauna

      Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

       • Fara transport
       Dornauhof Ferienhotel, Finkenberg Zillertal

       Dornauhof Ferienhotel

       Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

        • Fara transport
        Mountain Resort Mm, Finkenberg Zillertal

        Mountain Resort Mm

        Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

         • Fara transport
         Finkenberger Hof, Finkenberg Zillertal

         Finkenberger Hof

         Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

          • Fara transport
          Persal, Finkenberg Zillertal

          Persal

          Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

           • Fara transport
           Apartments Enzian, Finkenberg Zillertal

           Apartments Enzian

           Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

            • Fara transport
            Adlerhorst, Finkenberg Zillertal

            Adlerhorst

            Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

             • Fara transport
             Haus Tamara, Finkenberg Zillertal

             Haus Tamara

             Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

              • Fara transport
              Ferienhaus Nina, Finkenberg Zillertal

              Ferienhaus Nina

              Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

               • Fara transport
               Haus Bichl, Finkenberg Zillertal

               Haus Bichl

               Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

                • Fara transport
                Landhaus Maria, Finkenberg Zillertal

                Landhaus Maria

                Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

                 • Fara transport
                 Berghof Geisler, Finkenberg Zillertal

                 Berghof Geisler

                 Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

                  • Fara transport
                  Haus Liane, Finkenberg Zillertal

                  Haus Liane

                  Finkenberg Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

                   • Fara transport

                   Harta cu hoteluri din Finkenberg Zillertal

                   Traseu rutier pana in Finkenberg Zillertal

                   Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

                   Itinerariul detaliat

                   Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
                   Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

                   Comentariile turistilor despre Finkenberg Zillertal


                   9

                   elena ozsvath, familie cu copii mici 30.12.2018Comentariu turist DIRECT BOOKING
                   Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
                   Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.