Despre Bad Gastein - prezentare, informatii, poze si recomandari


Bad Gastein a primit un rating de 4.8 / 5 de la clientii Direct Booking (6 opinii in perioada - ). Vezi impresii turisti despre Bad Gastein, Valea Gastein

Bad Gastein - O vacanţă la schi cu adevărat deosebită!Fermecătoarea localitate Bad Gastein (1.002 m) este situat în mijlocul Parcului Naţional Hohen Tauern, chiar în centrul Salzburger Land. Caracteristică este cascada (Gasteiner Wasserfall) situată chiar în staţiune - cu peste 200 m lungime sursă de inspiraţie pentru pictori şi poeţi şi punct de atracţie irezistibil pentru căţărători! De-a lungul străduţelor înguste puteţi admira Grand Hoteluri din perioada imperială şi numeroase clădiri Belle Epoque. Visele dumneavoastră de iarnă devin realitate aici: complexele termale vă promit relaxare pură, varietatea activităţilor sportive este asigurată pe lângă excelentul domeniu schiabil.

Deja în 1958 a avut loc aici pe Graukogel campionatul mondial la schi alpin - de o ofertă foarte largă de petrecere a timpului liber, la shopping vă aşteaptă numeroase magazine iar norocul vi-l puteţi încerca la cazinou local. În evidenţă iese şi tunelul de legătură de sticlă, care vă duce direct de la staţia de vale la complexul termal "futuristic" FelsenTherme, care se află într-o fostă mină orizontală. Fie că veniţi să schiaţi, să vă daţi cu placa sau doar la relaxare cu sau fără familie - Bad Gastein este întotdeauna o alegere bună

Bad Gastein - Distracţie la schi pentru întreaga familie!

În Bad Gastein vor găsi în special familiile cu copii un autentic paradis pentru vacanţa la schi - şi asta indiferent că este vorba de pasionaţi cu multă experienţă sau de primele alunecări ale celor mici. Le aşteaptă aici un domeniu schiabil mare şi variat, cu pârtii de multe ori aproape la cazare datorită numeroşilor munţi mai mici - atât cu coborâri însorite şi largi, cât şi abrupte.

Vacanţa la schi se transformă aici uşor în o mică aventură - pentru cei mici, care se dau pentru prima dată există un teritoriu excelent pentru exersare, şcoli de schi cu instructori de schi care se ocupă cu mult drag de copii şi le proporţionează un debut uşor în ale schiatului. Nu lipsesc bineînţeles nici posibilităţile de supraveghere, în jurul părculeţului de joacă, covorului fermecat şi instalaţiilor pentru copii cineva are întotdeauna o privire la cei mici, pentru ca părinţii să se poată da după plac pe pârtiile roşii sau negre. Plimbări cu săniile trase de căini, o seară la derdeluş şi o piscină în staţiuni completează oferta în mod ideal.

Zona ski
Cu skipass-ul "Ski amadé" vi se deschid porţile la peste 760 km pârtii şi în jur de 270 instalaţii de transport pe cablu şi astfel la posibilităţi neaşteptate în Landul Salzburg. Regiunea de schi Gastein dispune de cca. 186 km pârtii şi 47 instalaţii pe cablu şi este o parte integrantă a acestei asociaţii enorme. Datorită altitudinii (până la 2496 m) şi numeroaselor tunuri condiţiile de zăpadă sunt excelente până în primăvară.

În total Valea Gastein vă pune la 4 domenii schiabile: leagănele Dorfgastein-Großarltal şi Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel, apoi Graukogel, precum şi Sportgastein, cu legături ideale. Începătorii găsesc mai sus de Dorfgastein şi pe cealaltă parte a Fulseck în valea Großarltal multe pârtii largi pentru exersare şi dat în linişte. La staţia de vârf Fulseck îi aşteaptă pe turişti în plus şi o vedere superbă asupra munţilor Großglockner şi Dachstein. Cu acces posibil doar din vale şi mai dificile, dar meritând cu siguranţă o vizită, sunt pârtiile "naturale" de pe Graukogel. Interesant tot pentru avansaţi este Sportgastein, unul din domeniile situate la cea mai mare altitudine din întreaga regiune Ski amadé, care oferă ture de ski, porţiuni de zăpadă adâncă şi pârtii mogul. Leagănul de schi de la Stubnerkogel la Schlossalm este cel mai mare domeniu schiabil cu legături directe din Valea Gastein şi foarte sigur în ceea ce priveşte existenţa zăpezii, datorită situării la altitudini de până la 2300 m. Freestyler în schimb vor găsi la Stubner şi Kreuzkogel câteva snowpark-uri frumoase unde îşi pot pune abilităţile la încercare.

Domeniul schiabil mare şi variat este deosebit de potrivit pentru familii şi copii. Covor fermecat, teren de joacă, şcoli de schi şi teren de antrenament oferă condiţii ideale pentru primele alunecări ale celor mici, în timp ce cei mai avansaţi au şi ei destule de făcut pe pârtille largi şi însorite ale domeniului schiabil.

Diversele hot-spot-uri Wi-Fi din domeniul schiabil vă oferă posibilitatea de a fi permanent în contact acasă, cu prietenii şi familia şi de ce nu să distribuiţi şi cele mai frumoase fotografii!

De pe pârtie la distracţie - acesta ar putea fi motto-ul Bad Gastein! Oferta se întinde mult în afara infrastructurii clasice pentru sporturile de iarnă. Direct lângă pârtii vă aşteaptă numeroase localuri, iar în staţiune nu este mai mică oferta, discotecile şi barurile vă stau la dispoziţie până târziu în noapte.

De dansat puteţi dansa de exemplu la discoteca „Silver Bulett“ cu muzică în direct dar şi în numeroasele localuri de Après-Ski, cum ar fi „Joe’s Bar“ atmosfera este foarte animată. La "Sky Bar" vizavi de AlpenTherme găsiţi combinaţia perfectă vedere impresionantă şi cocktailuri delicioase.

Relaxare vă promit cele două complexe termale. De-a lungul zilei puteţi profita de oferta largă de activităţi, cum ar fi derdeluş, ice-stock, drumeţii sau patinaj iar seară puteţi profita de derdeluşul cu nocturnă de 2,5 km "Bellevue Alm"!

Puteţi face bineînţeles şi o excursie cu caracter istoric la Burg Klammstein la intrarea văii, care adăposteşte o expoziţie pe tema dezvoltării Burg-ului - dar şi vizite ghidate cu "fantome" pentru cei mici.

În jurul Bad Gastein există o reţea de 20 km de pârtii pregătite, pentru toate preferinţele - de la trasee pentru skating (15 km în total) şi pârtii clasice până la trasee în nocturnă de până la 5 km lungime!

În total în valea Gasteiner vă aşteaptă peste 45 km, cu legătură perfectă prin o rută de vale! Foarte frumoasă este şi ruta de la Angertal, dar vedere minunată - şi siguranţă de zăpadă - vă promite şi ruta la altitudine de 12 km de la Sportgastein (1.600 m altitudine), care este de altfel şi cea mai lungă din întreaga regiune Gastein. Aici veţi găsi şi un centru dedicat schiului fond, cu posibilităţi de schimbare îmbrăcăminte, închiriere echipament şi lecţii. Pârtiile de schi fond le găsiţi în Bad Gastein şi în parcul balnear Bad Hofgastein.

La şcoala de schi din Bad Gastein cei curioşi pot face cunoştinţă şi cu biatlonul, cu instalaţie de laser.

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei2.686 m
Cel mai jos punct al zonei850m
Statiune de schi la altitudine1.002m
Numar instalatii transport pe cablu47
Numar teleschiuri16
Numar telescaune17
Numar telecabine14
Pârtii în total186 km
Pârtii verzi/albastre63 km
Pârtii rosii115 km
Pârtii negre186 km


Bad Gastein | Fermecătoarea localitate Bad Gastein (1.002 m) este situat în mijlocul Parcului Naţional Hohen Tauern, chiar în centrul Salzburger Land. Caracteristică este cascada (Gasteiner Wasserfall) situată chiar în staţiune - cu peste 200 m lungime sursă de inspiraţie pentru pictori şi poeţi şi punct de atracţie irezistibil pentru căţărători! De-a lungul străduţelor înguste puteţi admira Grand Hoteluri din perioada imperială şi numeroase clădiri Belle Epoque

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Bad Gastein

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bad Gastein?

Hotel Mozart, Thermal Resort Hotel Elisabethpark, Hotel Weismayr, Hotel Mondi Holiday Bellevue, Hotel Barenhof sunt cele mai populare hoteluri din Bad Gastein

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bad Gastein?

Hotel Mozart, Thermal Resort Hotel Elisabethpark, Hotel Weismayr, Hotel Mondi Holiday Bellevue, Hotel Barenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Gastein ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bad Gastein >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Bad Gastein?

Hotel Mondi Holiday Bellevue, Hotel Pension Laura, Hotel Haas, Hotel Helenenburg, Hotel Dorf Gruner Baum sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Gastein ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Bad Gastein >

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Bad Gastein?

Thermal Resort Hotel Elisabethpark, Hotel Weismayr, Hotel Mondi Holiday Bellevue, Hotel Barenhof, Hotel Helenenburg sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Gastein ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Bad Gastein >

Top hoteluri din Bad Gastein

Thermal Resort Hotel Elisabethpark, Bad Gastein

Thermal Resort Hotel Elisabethpark

   Scor 8.6 din 3 comentarii

Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Kur Und Sporthotel Alpenblick, Bad Gastein

Kur Und Sporthotel Alpenblick

Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel St. Leonhard Pension, Bad Gastein

Hotel St. Leonhard Pension

Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Mozart, Bad Gastein

Hotel Mozart  

Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Das Regina, Bad Gastein

Das Regina

Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

  • Fara transport
  Alpenresidenz, Bad Gastein

  Alpenresidenz

  Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Euro Youth Hotel Krone, Bad Gastein

  Euro Youth Hotel Krone

  Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Lindenhof Badgastein, Bad Gastein

  Lindenhof Badgastein

  Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

   • Fara transport
   Sanotel, Bad Gastein

   Sanotel

   Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

    • Fara transport
    Osterreichischer Hof Hotel, Bad Gastein

    Osterreichischer Hof Hotel

    Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

     • Fara transport
     Evianquelle, Bad Gastein

     Evianquelle

     Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

     • Hotel cu parcare proprie  
     • Fara transport
     Hotel Sanotel Apartment, Bad Gastein

     Hotel Sanotel Apartment

     Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

     • Hotel cu piscina interioara  
     • Fara transport
     Hotel Sonngastein, Bad Gastein

     Hotel Sonngastein

     Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

     • Hotel cu piscina exterioara  
     • Fara transport
     Bristol Garni, Bad Gastein

     Bristol Garni

     Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

      • Fara transport
      Hotel Weismayr, Bad Gastein

      Hotel Weismayr

      Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

      • Hotel cu piscina interioara  
      • Fara transport
      Hotel Rader, Bad Gastein

      Hotel Rader

      Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

       • Fara transport
       Haus Sonnenwende, Bad Gastein

       Haus Sonnenwende

       Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

        • Fara transport
        Schillerhof, Bad Gastein

        Schillerhof

        Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

         • Fara transport
         Gisela, Bad Gastein

         Gisela

         Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

          • Fara transport
          Hotel Barenhof, Bad Gastein

          Hotel Barenhof

             Scor 9.6 din 2 comentarii

          Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

          • Hotel cu piscina interioara  
          • Fara transport
          Hotel Der Lindenhof, Bad Gastein

          Hotel Der Lindenhof  

          Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

          • Hotel cu piscina exterioara  
          • Fara transport
          Hotel Mondi Holiday Bellevue, Bad Gastein

          Hotel Mondi Holiday Bellevue  

          Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

          • Hotel cu parcare proprie  
          • Fara transport
          Hotel Villa Solitude, Bad Gastein

          Hotel Villa Solitude

          Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

           • Fara transport
           Haus Lothringen, Bad Gastein

           Haus Lothringen

           Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

            • Fara transport
            Residenz Lothringen, Bad Gastein

            Residenz Lothringen

            Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

             • Fara transport

             Harta cu hoteluri din Bad Gastein

             Traseu rutier pana in Bad Gastein

             Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

             Itinerariul detaliat

             Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
             Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

             Comentariile turistilor despre Bad Gastein


             9

             MM, grup de prieteni 26.02.2023Comentariu turist DIRECT BOOKING

             Nu recomand acest hotel,statiunea are un aer invechit,putine variante de a petrece timpul in oras
             10

             Cezar, grup de prieteni 10.02.2019Comentariu turist DIRECT BOOKING

             Deosebita
             10

             Manu, familie cu copii mici 10.02.2019Comentariu turist DIRECT BOOKING

             Foarte buna
             10

             Horatiu, grup de prieteni 12.02.2018Comentariu turist DIRECT BOOKING

             Localitate deosebit de pitoreasca. Se pot face plimbari frumoase pe alei amenajate.
             10

             Georgeta, grup de prieteni 14.01.2018Comentariu turist DIRECT BOOKING
             9

             Leonard, familie cu copii mici 11.02.2015Comentariu turist DIRECT BOOKING

             Sta?iune foarte frumoasa, dar cu pu?ine locuri de parcare fara plata.
             Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
             Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.