Revelion Solden, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (4 oferte, 126.3EUR - 328.7EUR)

Afiseaza harta
Alm Ferienclub Silbertal, Solden

Alm Ferienclub Silbertal

Solden, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
Hotel Central, Solden

Hotel Central

Solden, Tirol, Austria

  • Hotel de lux  
  • Fara transport

Despre SoldenPrezentare si poze Solden

Solden

Aflat la 90 km de Innsbruck, la 69 km de Imst şi la 60 km de Otz, staţiunea se află la 1.342 m altitudine şi este foarte cunoscută pentru munţii înalţi, valea superbă, pădurile şi tradiţiile locului.
Zona reprezinta una din cele mai mari regiuni de ski din Austria. In aceasta regiune gasim cea mai lunga partie din lume, cu o lungime de 14 km, platforma BIG3 Gaislachkogl la o altitudine de 3.058 metri.

Recomandari turistice pentru Solden

Aici se află cel mai faimos teleferic, Geislachkogelbahn, care te urcă la vârful Geislachkogel (3031 m),pentru a putea admira priveliştea oferită de Alpii Otzal. Are cea mai lungă pârtie are 10 km din cei 72 km existenţi. Sse poate practica snowboardul şi schi fond existând 16 drumuri cu teren denivelat din Sölden începe Drumul Gheţarului Otzal, care urcă la 2821 m pânăla gheţar.
Schiorii si snowboarderii sunt asteptati cu 151 km de partii, deserviti de 34 de instalatii de transport pe cablu moderne cu o capacitate de preluare de 69 000 persoane/ora.

In zona exista scoli de ski, se poate practica ski pe timp de noapte, exista piste de ski fond, derdelus, patinoar.

In timpul verii se pot realiza excursii catre refugii si lacurile de munte, tenis, voleyball.

După-amiaza şi seara este „Partytime“ în cabanele din localitate! Sölden dispune de o infrastructură turistică, care nu lasă nimic de dorit. Freizeit-Arena“, situată în Ötztaler Alpenbad (în stil tirolez) dispune de piscine (25 m) şi un parc de aventuri acvatic, unde nu ai cum sa te plictisesti. În plus, Freizeit-Arena pune la dispoziţie un patinoar, o sală de sport/tenis, Fitness-Studio, bowling şi un cinematograf. Numeroase magazine vă invită să intraţi şi să vă bucuraţi de ofertă.

Intrebari frecvente despre Solden

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Solden?

Hotel Central, Alm Ferienclub Silbertal, Vernagt Am See, Apartments Bauernhausl sunt cele mai populare hoteluri din Solden

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Solden?

Alm Ferienclub Silbertal, Hotel Central sunt cele mai apreciate hoteluri din Solden ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Solden.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Solden?

Alm Ferienclub Silbertal, Hotel Central sunt cele mai apreciate hoteluri din Solden ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Solden.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Solden?

Alm Ferienclub Silbertal, Hotel Central sunt hoteluri din Solden ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Solden.