Revelion Alpbach, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (2 oferte, 105EUR - 105EUR)

Afiseaza harta
Hotel Alphof, Alpbach

Hotel Alphof

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Alpbach, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre AlpbachPrezentare si poze Alpbach

Alpbach

Resortul foarte primitor Alpbach, situat la 975 m altitudine a fost declarată în anii ´80 cel mai frumos sat sportiv al Austriei iar în 2004 cel mai bun resort mic de schi al Europei. Localitatea se află în valea Albach, pe un platou însorit cu vedere de vis şi posibilitatea de acces direct la domeniul schiabil la Wiedersberger Horn. Zona liniştită de la capătul văii vă garantează idilă fără trafic de trecere deranjant. Alpbach atrage turiştii în special datorită ambientului său istoric şi numeroasele posibilităţi de petrecere a timpului liber, cum ar fi derdeluş sau drumeţii. Pensiunile sunt foarte primitoare atât în ceea ce priveşte imaginea exterioară, cât şi interiorul.

Recomandari turistice pentru Alpbach

Après-Ski în Alpbachtal începe la unul din refugiile primitoare de pe pârtie, aici puteţi lua în linişte o masă copioasă - apoi atmosfera devine mai animată. Fanii Après-Ski-ului nu pot pierde ocazia de a vizita "Gondelalm": intregul mobilier constă din gondole - dacă este prea mult pentru dumneavoastră vă stau la dispoziţie numeroase restaurante, o plimbare la lumina torţelor sau săniuş în nocturnă. În plus: excursii ghidate, plimbări cu sania trasă de cai şi ice-stock (asemănător curling).

Intrebari frecvente despre Alpbach

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Alpbach?

Hotel Alphof, ALPBACH LODGE CHALET SUPERIOR sunt cele mai populare hoteluri din Alpbach

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Alpbach?

Hotel Alphof sunt cele mai apreciate hoteluri din Alpbach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Alpbach.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Alpbach?

Hotel Alphof sunt cele mai apreciate hoteluri din Alpbach ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Alpbach.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Alpbach?

Hotel Alphof sunt cele mai apreciate hoteluri din Alpbach ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Alpbach.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Alpbach?

Hotel Alphof sunt hoteluri din Alpbach ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Alpbach.