Munte St. Leonhard, Pitztal Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (3 oferte, 105EUR - 105EUR)
Hotel Sport Vital Seppl, St. Leonhard

Hotel Sport Vital Seppl

St. Leonhard, Pitztal, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre St. LeonhardPrezentare si poze St. Leonhard

St. Leonhard

St. Leonhard este situată chiar în centrul văii Pitztals şi cuprinde pe lângă staţiunea principală multe alte mici aşezări şi staţiuni în Innerpitztal. Panorama este dominată de munţii de peste 3000 m, cum ar fi Luibiskogel (3112 m), Rofelewand (3354 m) sau Wildspitze (3770 m) şi fie că vreţi să practicaţi schi sau snowboard, face drumeţii sau doar plimbări - nu veţi duce lipsă de posibilităţi! Multe piste pentru schi fond brăzdează valea, iar micile localităţi vă vor îmbia cu atmosfera familiară şi barurile, restaurantele şi cafenelele lor primitoare la un program variat de după-amiază sau seară.

Recomandari turistice pentru St. Leonhard

Numeroase baruri de Après-Ski-Bars şi localuri tradiţionale vă oferă schimabare bine venită după o zi pe schiuri! Chiar lângă pârtii vă aşteaptă un pahar de vin fiert la refugii, pe una din terasele însorite, iar în St. Leonhard vă invită la distracţie multe alte baruri, restaurante şi discoteci. Alternative sportive găsiţi făcând o drumeţie sau la derdeluş, pe când o ofertă de nepierdut este posibilitatea de căţărări pe „Big Ben“, un turn de ghaţă cu cca. 30 m înălţime, lângă staţia de vale Rifflseebahn. Există bineînţeles şi oferte mai "liniştite", cu ar fi patinaj sau curling.

Intrebari frecvente despre St. Leonhard

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St. Leonhard?

Hotel Sport Vital Seppl, Hotel garni Andreas Hofer, Familien-Wellness Hotel A sunt cele mai populare hoteluri din St. Leonhard

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din St. Leonhard?

Hotel Sport Vital Seppl sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Leonhard ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din St. Leonhard.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din St. Leonhard?

Hotel Sport Vital Seppl sunt hoteluri din St. Leonhard ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din St. Leonhard?

Hotel Sport Vital Seppl sunt hoteluri din St. Leonhard ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din St. Leonhard.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii St. Leonhard?

Hotel Sport Vital Seppl sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din St. Leonhard. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din St. Leonhard.