Munte Pass Thurn, Alpii Kitzbuhel Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Sporthotel Kogler, Pass Thurn

Sporthotel Kogler

Pass Thurn, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre Pass ThurnPrezentare si poze Pass Thurn

  Pass Thurn

  Pass Thurn este situat la 1274 km altitudine în Alpii Kitzbühel. Cele mai apropiate staţiuni din vale în trecătoarea Alpenpass, care leagă Tirolul cu Pinzgau, sunt Kitzbühel la nord şi Mittersill la sud. Pe lângă o vedere panoramică unică împrejurimile Pass Thurn includ un peisaj mlăştinos (smârc), care este astăzi protejat ca rezervat natural şi unde există 3 tipuri diferite de plante carnivore. Pasul, alcătuit în era glaciară, este excelent pentru împătimiţii de schi fond. La o altitudine de 1.250 m este situată pârtia de schi fond panoramică de 10 km Hochmoor, care vă aşteaptă nu doar cu o vedere unică asupra Hohe Tauern, ci duce şi prin pădurea înzăpezită conferindu-vă un sentiment de linişte absolută. Schiorii şi boarderii au în plus de aici acces direct la domeniu schiabil Kitzbühel: telescaunul "Resterhöhe" îi duce cu viteza vântului la pârtii. De la Hollersbach ajungeţi pe munte cu instalaţia Panoramabahn.

  Recomandari turistice pentru Pass Thurn

  Zona de schi Kitzbühel este renumită şi datorită ofertelor unice de Apres-ski, care încep chiar domeniul schiabil, cum ar fi "Sonnbergalm" sau "Tonis Hütte". Localurile „5erl“, „Pavillon“, „Londoner“ şi „Klausenfalle“, precum şi "Stamperl" - unde se zice că a fost inventat Apres-Ski-ul sau - pentru mai târziu - „Highways“ sau „Jimmys“ sunt foarte îndrăgite. Numeroase restaurante vă aşteptă cu specialităţi internaţionale şi locale. Oraşul însă este pregătit pentru mai mult decât pentru vizitatorii doritori de distracţie – cei ce preferă să se bucure de natură pot profita, printre altele, de traseele de plimbare în jurul lacurilor şi de-a lungul cursurilor de apă. Derdeluşul cu nocturnă de 3,5 km de la Gaisberg/Kirchberg este o experienţă unică, la fel şi o plimbare cu sania trasă de cai sau o plimbare la lumina torţelor prin peisajul înzăpezit. Pentru relaxare după o zi agitată vă aşteaptă „Aquarena“ - cu piscine şi saune, iar un cinematograf şi un cazinou completează oferta.

  Intrebari frecvente despre Pass Thurn

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pass Thurn?

  Sporthotel Kogler sunt cele mai populare hoteluri din Pass Thurn

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pass Thurn?

  Sporthotel Kogler sunt cele mai apreciate hoteluri din Pass Thurn ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pass Thurn.