Munte Abersee, Salzburg Land Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (2 oferte, 82.3EUR - 82.3EUR)
Hotel Pension Carossa, Abersee

Hotel Pension Carossa

Abersee, Salzburg Land, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Seehotel Huber, Abersee

Seehotel Huber

Abersee, Salzburg Land, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre AberseePrezentare si poze Abersee

Abersee

Abersee este un nume dat capătului vestic al Wolfgangsee, un lac în Austria, care se află în mare parte în partea dinspre Salzburg și care este una dintre cele mai cunoscute lacuri din regiunea Salzkammergut. Numele este, de asemenea, asociat cu partea de sud-vest a municipiului St Gilgen.

Recomandari turistice pentru Abersee

Obiective turistice naturale din Abersee:
- Casa naturii - este o reala placere pentru mic si mare. O calatorie prin diversitatea naturala, expozitii fascinante si spectacole unice.
- Calatorie cu vaporul: Amadeus Salzburg - este o ocazia ideala de a descoperi privelisti minunate ale orasului Salzburg si împrejurimilor acestuia. Plecare: de la „Makartsteg“ si pâna la „Hellbrunn“.

Obiective turistice, istorice, monumente, muzee din Abersee:
- Fortareata Hohensalzburg - Fortareata veche de 900 de ani domina orasul lui Mozart, oferind o priveliste fantastica asupra împrejurimilor. La fortareata se poate ajunge pe jos, în 30 de minute sau, mai repede, cu trenul special amenajat care circula din 10 în 10 minute.
- Resedinta Salzburg În salile resedintei se organizeaza si astazi receptii grandioase. Porniti într-o calatorie prin trei secole de stil si eleganta. Galeria resedintei gazduieste periodic expozitii exceptionale.
- Piata Mozart cu statuia lui Mozart - Gradina restaurantelor K+K am Waagplatz va ofera o priveliste superba asupra statuii lui Mozart von Ludwig Schwanthaler.
- Casa natala a lui Mozart - Amplasata pe Getreidegasse nr.9; astazi,un muzeu cu exponate celebre ale genialului compozitor.
- Domul din Salzburg - Impresionanta constructie în stil baroc defineste imaginea orasului vechi si creeaza, în fiecare an, faimosul decor al reprezentatiilor „Jedermann“.
- Muzeul Modernismului - Format din doua cladiri amplasate în locatii spectaculoase:
- Muzeul de pe Mönchsberg: arta moderna sub acoperisurile din Salzburg.
- Rupertinum în orasul vechi: un palat urban în stil baroc în apropierea teatrului festivalurilor pentru noi concepte artistice.

Intrebari frecvente despre Abersee

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Abersee?

Hotel Pension Carossa, Seehotel Huber sunt cele mai populare hoteluri din Abersee

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Abersee?

Hotel Pension Carossa, Seehotel Huber sunt cele mai apreciate hoteluri din Abersee ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Abersee.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Abersee?

Hotel Pension Carossa, Seehotel Huber sunt hoteluri din Abersee ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Abersee.