Luna De Miere Kitzbuhel, Alpii Kitzbuhel Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Luna de miere× (2 oferte, 408EUR - 608EUR)

Afiseaza harta
Hotel Bw Premiere Kaiserhof, Kitzbuhel

Hotel Bw Premiere Kaiserhof

   Scor 8 din 2 comentarii

Kitzbuhel, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Kaiserhof, Kitzbuhel

Hotel Kaiserhof

Kitzbuhel, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre KitzbuhelPrezentare si poze Kitzbuhel

  Kitzbuhel

  În mijlocul Alpilor Kitzbüheler Alpen, între Kitzbüheler Horn şi Hahnenkamm este situată faimoasa staţiune dedicată sporturilor de iarnă Kitzbühel (760 m). Respiraţi atmosfera internaţională a acestui oraş romantic la poalele muntelui Hahnenkamm, locul de desfăşurare al legendarei competiţii cu acelaşi nume. Numeroase cafenele, restaurante şi magazine îşi deschid uşile pentru dumneavoastră. Printre produsele de marcă şi pentru toate buzunarele – de la îmbrăcăminte de toată ziua până la bijuterii “selecte” şi artă artizanală tradiţională – sigur veţi găsi suvenirul potrivit pentru dumneavoastră. Şi multe celebrităţi internaţională găsesc drumul către Kitzbühel, nu doar datorită domeniului schiabil excelent ci şi datorită Après-Ski-ului unic. Distracţie şi relaxare îi aşteaptă pe turiştii iubitori de apă în Aquarena, iar cei ce preferă adrenalina o pot găsi la cazino. Această localitate este situată ideal între regiunile Jochberg şi Hahnenkamm, unde puteţi ajunge în doar câteva minute cu mijloacele de transport gratuit.

  Recomandari turistice pentru Kitzbuhel

  Zona de schi Kitzbühel este renumită şi datorită ofertelor unice de Apres-ski, care încep chiar domeniul schiabil. Localurile „5erl“, „Pavillon“, „Londoner“ şi „Klausenfalle“, precum şi, pentru mai târziu, „Highways“ sau „Jimmys“ sunt foarte îndrăgite. Numeroase restaurante vă aşteptă cu specialităţi intrenaţionale şi locale. Oraşul însă este pregătit pentru mai mult decât pentru vizitatorii doritori de distractie - cei ce preferă să se bucure de natură pot profita, printre altele, de traseele de plimbare în jurul lacurilor şi de-a lungul cursurilor de apă. Derdeluşul cu nocturnă de 3,5 km de la Gaisberg este o experienţă unică, la fel şi o plimbare cu sania trasă de cai sau o plimbare la lumina torţelor prin peisajul înzăpezit. Pentru relaxare după o zi agitată vă aşteaptă „Aquarena“ - cu piscine şi saune, iar un cinematograf şi un cazinou completează oferta.

  Intrebari frecvente despre Kitzbuhel

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kitzbuhel?

  Hotel Bw Premiere Kaiserhof, Hotel Kaiserhof sunt cele mai populare hoteluri din Kitzbuhel

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kitzbuhel?

  Hotel Bw Premiere Kaiserhof, Hotel Kaiserhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kitzbuhel ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kitzbuhel.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kitzbuhel?

  Hotel Bw Premiere Kaiserhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kitzbuhel ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kitzbuhel.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kitzbuhel?

  Hotel Bw Premiere Kaiserhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kitzbuhel ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kitzbuhel.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kitzbuhel?

  Hotel Bw Premiere Kaiserhof sunt hoteluri din Kitzbuhel ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kitzbuhel.