Luna De Miere Kaprun, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Luna de miere× (2 oferte, 87EUR - 87EUR)

Afiseaza harta
 Hotel Das Falkenstein, Kaprun

Hotel Das Falkenstein  

Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Alpen Wellnesshotel Barbarahof, Kaprun

Alpen Wellnesshotel Barbarahof

Kaprun, Zell am See Salzburg, Austria

  • Fara transport

  Despre KaprunPrezentare si poze Kaprun

  Kaprun

  Kaprun (786 m) este situat la poalele masivului Kitzsteinhorn, la cca. 7 km de Zell am See. Casele foarte frumoase sunt la chiar lângă muntele Kaprun, simbolul acestei localităţi. Oferta turistică este mare: pe lângă diferite coborâri pentru schiori şi boarderi vă aşteaptă trase pentru drumeţii, pârtii pentru schi fond şi un peisaj unic. Distracţie şi multe activităţi vă aşteaptă la piscina acoperită, pe pistele de bowling, la parapantă etc. Dacă linişte şi relaxare este ceea ce căutaţi nu rataţi o vizită la saună.

  Recomandari turistice pentru Kaprun

  Après-Ski se scrie în Zell am See şi Kaprun cu majuscule. Snack-baruri şi cabane vă invită chiar din timpul zilei la o pauză. Vă recomandăm în mod special barul de Après-Ski Schnaps-Hans, pe Schmittenhöhe sau tradiţionala cabană Pinzgauer. Seara vă aşteaptă numeroase alte baruri şi discoteci în Zell sau Kaprun la distracţie, de exemplu la „Karambar“, „Crazy Daisy“ sau „Diele“ puteţi face din noapte zi. Regiunea face din noapte zi şi multe alte activităţi cum ar fi săniuşul (inclusiv în nocturnă), parapanta, patinaj, schi fond sau o vizită la saună completează oferta. Dacă veţi să priviţi lumea de sus - puteţi sări cu paraşuta, zbura cu delta-planul sau cu parapanta deasupra întregii regiuni. La o plimbare prin zona pietonală vă aşteaptă cu multă varietate multe cafenele şi magazine.

  Peisajul este profund acoperit în culori ale curcubeului pe zapada proaspata, spumante în soare. Bucuraţi-vă de schi şi snowboarding nelimitat pe Kitzsteinhorn (3203 m) şi pe Schmittenhöhe (2.000 m), cu 130 km de pârtii îngrijite pana la perfecţiune şi 55 de gondolele şi ascensoare.
  În cazul în care zapada este limitată, avem soluţia perfectă: 60% din pante sunt echipate cu zăpadă artificiala, chiar şi pasaje critice ridicate până la zona de schi Kitzsteinhorn sunt prevăzute cu zăpadă artificială, dacă este necesar.
  Aici va puteti bucura de 200 km de trasee de schi fond în plus faţă de trasee la Kitzsteinhorn (2.900 m) şi la mijlocul Zell am See (1.300 m), de drumeţii de iarnă, călărie, plimbari romantice cu sania trasa de cai peste Winter Wonderland, săniuş, parapantă, snowshoeing şi multe alte activitati. Mai sunt posibile pe lacul inghetat Zeller, alte activitati, cum ar fi: hochei pe gheaţă, curling plimbări sau cross-country schi, patinaj Cand soarele a trecut în jos, e timpul pentru o distractie dupa partii de schi! Bucuraţi-vă de o vacanţă de iarnă splendida!

  Intrebari frecvente despre Kaprun

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kaprun?

  Hotel Das Falkenstein, Alpen Wellnesshotel Barbarahof sunt cele mai populare hoteluri din Kaprun

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kaprun?

  Hotel Das Falkenstein, Alpen Wellnesshotel Barbarahof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kaprun ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kaprun.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kaprun?

  Alpen Wellnesshotel Barbarahof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kaprun ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kaprun.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kaprun?

  Hotel Das Falkenstein sunt cele mai apreciate hoteluri din Kaprun ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kaprun.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kaprun?

  Hotel Das Falkenstein sunt hoteluri din Kaprun ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kaprun.

  Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Kaprun?

  Hotel Das Falkenstein sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Kaprun. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Kaprun.