Craciun Kitzbuhel, Alpii Kitzbuhel Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Craciun× (3 oferte, 159.1EUR - 457.8EUR)

Afiseaza harta
Hotel Bruggerhof, Kitzbuhel

Hotel Bruggerhof

   Scor 9.7 din 1 comentarii

Kitzbuhel, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
Sport Und Beautyhotel Schweizerhof, Kitzbuhel

Sport Und Beautyhotel Schweizerhof  

Kitzbuhel, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Hotel aproape de partia de ski  
  • Fara transport
Hotel Schwarzer Adler, Kitzbuhel

Hotel Schwarzer Adler

   Scor 8.3 din 1 comentarii

Kitzbuhel, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

Despre KitzbuhelPrezentare si poze Kitzbuhel

Kitzbuhel

În mijlocul Alpilor Kitzbüheler Alpen, între Kitzbüheler Horn şi Hahnenkamm este situată faimoasa staţiune dedicată sporturilor de iarnă Kitzbühel (760 m). Respiraţi atmosfera internaţională a acestui oraş romantic la poalele muntelui Hahnenkamm, locul de desfăşurare al legendarei competiţii cu acelaşi nume. Numeroase cafenele, restaurante şi magazine îşi deschid uşile pentru dumneavoastră. Printre produsele de marcă şi pentru toate buzunarele – de la îmbrăcăminte de toată ziua până la bijuterii “selecte” şi artă artizanală tradiţională – sigur veţi găsi suvenirul potrivit pentru dumneavoastră. Şi multe celebrităţi internaţională găsesc drumul către Kitzbühel, nu doar datorită domeniului schiabil excelent ci şi datorită Après-Ski-ului unic. Distracţie şi relaxare îi aşteaptă pe turiştii iubitori de apă în Aquarena, iar cei ce preferă adrenalina o pot găsi la cazino. Această localitate este situată ideal între regiunile Jochberg şi Hahnenkamm, unde puteţi ajunge în doar câteva minute cu mijloacele de transport gratuit.

Recomandari turistice pentru Kitzbuhel

Zona de schi Kitzbühel este renumită şi datorită ofertelor unice de Apres-ski, care încep chiar domeniul schiabil. Localurile „5erl“, „Pavillon“, „Londoner“ şi „Klausenfalle“, precum şi, pentru mai târziu, „Highways“ sau „Jimmys“ sunt foarte îndrăgite. Numeroase restaurante vă aşteptă cu specialităţi intrenaţionale şi locale. Oraşul însă este pregătit pentru mai mult decât pentru vizitatorii doritori de distractie - cei ce preferă să se bucure de natură pot profita, printre altele, de traseele de plimbare în jurul lacurilor şi de-a lungul cursurilor de apă. Derdeluşul cu nocturnă de 3,5 km de la Gaisberg este o experienţă unică, la fel şi o plimbare cu sania trasă de cai sau o plimbare la lumina torţelor prin peisajul înzăpezit. Pentru relaxare după o zi agitată vă aşteaptă „Aquarena“ - cu piscine şi saune, iar un cinematograf şi un cazinou completează oferta.

Intrebari frecvente despre Kitzbuhel

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kitzbuhel?

Hotel Bruggerhof, Sport Und Beautyhotel Schweizerhof, Hotel Schwarzer Adler sunt cele mai populare hoteluri din Kitzbuhel

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kitzbuhel?

Hotel Bruggerhof, Sport Und Beautyhotel Schweizerhof, Hotel Schwarzer Adler sunt cele mai apreciate hoteluri din Kitzbuhel ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kitzbuhel.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kitzbuhel?

Hotel Bruggerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Kitzbuhel ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kitzbuhel.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kitzbuhel?

Hotel Bruggerhof, Sport Und Beautyhotel Schweizerhof, Hotel Schwarzer Adler sunt cele mai apreciate hoteluri din Kitzbuhel ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kitzbuhel.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kitzbuhel?

Hotel Bruggerhof, Hotel Schwarzer Adler sunt cele mai apreciate hoteluri din Kitzbuhel cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kitzbuhel.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kitzbuhel?

Hotel Bruggerhof, Sport Und Beautyhotel Schweizerhof, Hotel Schwarzer Adler sunt hoteluri din Kitzbuhel ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kitzbuhel.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Kitzbuhel?

Sport Und Beautyhotel Schweizerhof, Hotel Schwarzer Adler sunt hoteluri din Kitzbuhel ce au acces gratuit la internet