Oferte cazare Tropolach, Carintia Austria iarna 2020
(4 oferte, 74.2EUR - 980EUR)
Hotel Appartement Samerhof, Tropolach

Hotel Appartement Samerhof

Tropolach, Carintia, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Hotel Samerhof, Tropolach

Hotel Samerhof

Tropolach, Carintia, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Oferte Tropolach

Tropolach, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Tropolach sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Tropolach pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Tropolach sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Tropolach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Tropolach garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Tropolach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Tropolach, Carintia, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro