Oferte cazare Stans, Zillertal Tirol Austria iarna 2022
(3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Spa Schwarzbrunn, Stans

Hotel Spa Schwarzbrunn

Stans, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Das Urgestein, Stans

Das Urgestein

Stans, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport
  Brandstetterhof, Stans

  Brandstetterhof

  Stans, Zillertal Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre StansPrezentare si poze Stans

   Stans

   Satul foarte primitor pentru familii Stans este situat la poalele Karwendel în valea Inn. Cu teleschiuri direct în localitate şi aproape de domeniile schiabile cum ar fi Kellerjoch, Weerberg sau Zillertal, Stans oferă vacanţe pline de activitate şi diversitate. Frumosul peisaj de iarna pot fi admirat fie dintr-o sanie, fie la o plimbare cu rachetele de zăpadă sau cu felinare. În atmosfera idilică nu există nici un ostacol în calea relaxării şi recreerii. Aproape sunt şi impresionantele "chei ale lupului" - "Wolfklamm" în tirolezul Karwendel, o altă delicatesă pentru iubitorii de natura.

   Oferte Stans

   Stans, Zillertal Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Stans sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Stans pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Stans sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Stans oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Stans garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Stans va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Stans, Zillertal Tirol, Austria iarna 2022 - 2023 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Recomandari turistice pentru Stans

   Stans oferă şi în afara pârtiilor o gamă largă de posibilităţi de activităţi sportive şi agrement. În mare parte acestea sunt gratuite şi ajunge să vă înregistraţi la oficiul turistic local. Puteţi închiria de asemenea sănii pentru derdeluşul de la Grafenast la Arzberg - nu mută lume cunoaşte această posibilitate, dar merită în orice caz! Sau urmaţi ghidul la o drumeţie cu rachtele de zăpadă prin peisajul înzăpezit. Seara se organizează competiţii la lumina torţelor sau plimbări romantice cu felinare.

   Intrebari frecvente despre Stans

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Stans?

   Hotel Spa Schwarzbrunn, Brandstetterhof, Das Urgestein sunt cele mai populare hoteluri din Stans

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Stans?

   Hotel Spa Schwarzbrunn, Brandstetterhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Stans ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Stans.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Stans?

   Hotel Spa Schwarzbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Stans ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Stans.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Stans?

   Hotel Spa Schwarzbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Stans ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Stans.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Stans?

   Hotel Spa Schwarzbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Stans cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Stans.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Stans?

   Hotel Spa Schwarzbrunn sunt hoteluri din Stans ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Stans.