Oferte cazare St. Georgen Ob Murau, Stiria Austria iarna 2020
(4 oferte, 332.9EUR - 273EUR)
Hotel Relax Resort Kreischberg, St. Georgen Ob Murau

Hotel Relax Resort Kreischberg

St. Georgen Ob Murau, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Alpenblick, St. Georgen Ob Murau

Hotel Alpenblick

St. Georgen Ob Murau, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Alpenblick Kreischberg, St. Georgen Ob Murau

  Alpenblick Kreischberg

  St. Georgen Ob Murau, Stiria, Austria

   • Fara transport

   Despre St. Georgen Ob MurauPrezentare si poze St. Georgen Ob Murau

   St. Georgen Ob Murau

   St. Georgen ob Murau este pricipala aşezare din comunitatea St. Georgen am Kreischberg, unde trăiesc un total de 1800 de locuitori. Satele cele mai mari St. Georgen şi St. Lorenzen sunt legate prin în acest moment cel mai mare pod suspendat de lemn, o atracţie specială a regiunii. Datorită apropierii de Kreischberg, dar şi de Frauenalpe fanii de toate vârstele ai schiului şi snowboardingului au posibilitatea de a se da după placul inimii în un domeniu schiabil variat şi primitor pentru familii.
   Dar şi în afara pârtiilor găsiţi destule posibilităţi în regiune. Numeroase refugii şi baruri oferă, pe lângă specialităţile culinare excelente şi muzică şi petrecere până târziu în noapte.
   Fie la o drumeţie romantică prin peisajul înzăpezit, patinaj sau derdeluş în nocturnă la Kreischberg, o drumeţie cu rachetele de zăpadă sau tururi de schi - veniţi cu noi şi lăsaţi-vă cuceriţi de farmecul deosebit al regiunii de vacanţă din Murtal.

   Oferte St. Georgen Ob Murau

   St. Georgen Ob Murau, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din St. Georgen Ob Murau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in St. Georgen Ob Murau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din St. Georgen Ob Murau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in St. Georgen Ob Murau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din St. Georgen Ob Murau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Georgen Ob Murau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare St. Georgen Ob Murau, Stiria, Austria iarna 2020 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro