Oferte cazare St. Georgen Am Langsee, Carintia Austria iarna 2020
(1 oferte, 274.4EUR - 274.4EUR)
Familienhotel Fasching, St. Georgen Am Langsee

Familienhotel Fasching

St. Georgen Am Langsee, Carintia, Austria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre St. Georgen Am LangseePrezentare si poze St. Georgen Am Langsee

St. Georgen Am Langsee

Cum se ajunge acolo
Cu maşina: la München tu ia Tauernautobahn, de la Viena Südautobahn. Cu trenul: cea mai apropiată staţie de cale ferată este St. Veit an der Glan, de acolo luaţi un taxi sau autobuz. De avion: în o distanţă de 18 km, veţi găsi aeroport Klagenfurt.

Oferte St. Georgen Am Langsee

St. Georgen Am Langsee, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din St. Georgen Am Langsee sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in St. Georgen Am Langsee pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din St. Georgen Am Langsee sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in St. Georgen Am Langsee oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din St. Georgen Am Langsee garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Georgen Am Langsee va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare St. Georgen Am Langsee, Carintia, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro