Oferte cazare St. Gallenkirch, Vorarlberg Austria iarna 2020
(7 oferte, 332.5EUR - 549.5EUR)
Alpenhotel Garfrescha, St. Gallenkirch

Alpenhotel Garfrescha

St. Gallenkirch, Vorarlberg, Austria

  • Fara transport
  Hotel Gasthof Adler, St. Gallenkirch

  Hotel Gasthof Adler

  St. Gallenkirch, Vorarlberg, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Hotel Vermala, St. Gallenkirch

  Hotel Vermala

  St. Gallenkirch, Vorarlberg, Austria

   • Fara transport
   Bergspa Hotel Zamangspitze, St. Gallenkirch

   Bergspa Hotel Zamangspitze

   St. Gallenkirch, Vorarlberg, Austria

    • Fara transport
    Hotel Silvretta, St. Gallenkirch

    Hotel Silvretta

    St. Gallenkirch, Vorarlberg, Austria

    • Hotel cu piscina exterioara  
    • Fara transport
    Hotel Vallula, St. Gallenkirch

    Hotel Vallula

    St. Gallenkirch, Vorarlberg, Austria

     • Fara transport
     Appart Gastauer, St. Gallenkirch

     Appart Gastauer

     St. Gallenkirch, Vorarlberg, Austria

      • Fara transport

      Despre St. GallenkirchPrezentare si poze St. Gallenkirch

      St. Gallenkirch

      Chiar în cea mai mare regiune de schi din Montafon - Silvretta Montafon - cu conexiuni la Hochjoch și Nova, sportul și agrementul sunt foarte bine dezvoltate în Sankt Gallenkirch. Aici veți experimenta pârtii pentru adevăratii cunoscători, cu pante însorite, cel mai mare parc de zăpadă din Austria și o pista de săniuș de 5.5. km iluminat noaptea. Zile interesante vă așteaptă aici, în timpul verii, cu activitati precum magnifice drumeții la mare altitudine sau excursii de explorare a Montafon Maisässen. Cu un sediu de ciclism, Sankt Gallenkirch este, de asemenea, punctul de plecare pentru excursii cu bicicleta cu ghid in fiecare zi, ca parte a Montafon Aktivprogramm.

      Oferte St. Gallenkirch

      St. Gallenkirch, Vorarlberg, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din St. Gallenkirch sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in St. Gallenkirch pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din St. Gallenkirch sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in St. Gallenkirch oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din St. Gallenkirch garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Gallenkirch va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare St. Gallenkirch, Vorarlberg, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro