Oferte Cazare Skiarena Wildkogel Austria iarna 2020
(2 oferte, 461.8EUR - 721.6EUR)
Berghotel Rudolfshutte, Uttendorf Weißsee Gletscher

Berghotel Rudolfshutte

Uttendorf Weißsee Gletscher, Skiarena Wildkogel, Austria

  • Fara transport
  Alpengasthof Liebenberg, Uttendorf Weißsee Gletscher

  Alpengasthof Liebenberg

  Uttendorf Weißsee Gletscher, Skiarena Wildkogel, Austria

   • Fara transport

   Despre Skiarena Wildkogel

   Skiarena Wildkogel

   Staţiunea visătoare Uttendorf - Weißsee are multe de oferit pentru vacanţa de iarnă. Uttendorf este situată la o altitudine de 804 m şi cu 2860 de locuitori este o aşezare de dimensiuni mai degrabă mici, dar iese în evidenţă cu ospitalitate şi tocmai datorită caracterului său tradiţional. Avantajelor lis e adaugă situarea perfectă în Parcul Naţional Hohe Tauern: La poalele înalţilor munţi glaciari se întinde domeniul schiabil cu zăpadă sigură Weißsee Gletscherwelt, până la cota 2600 - dar potrivit şi pentru începători şi pentru avansaţi şi şi pentru snowboarderi. Situarea foarte avantajoasă între Kitzbühel şi Zell am See face staţiunea uşor de accesat. Regiunea este deosebit de îndrăgită pentru ture de schi, care ajung cu doar o mică urcare ajungeţi la teritorii foarte extinse cu zăpadă prăfoasă din belşug. Pe lângă schi puteţi face aici şi drumeţii cu rachetele de zăpadă, patinaj, săniuş, ice-stock (asemănător curling) sau o plimbare cu sania trasă de cai. Uttendorf vă va fermeca cu ospitalitate şi natură neatinsă!

   Oferte Skiarena Wildkogel

   Skiarena Wildkogel, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din regiunea Skiarena Wildkogel sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Austria si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Skiarena Wildkogel pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Skiarena Wildkogel sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Skiarena Wildkogel oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Skiarena Wildkogel garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Skiarena Wildkogel va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Skiarena Wildkogel Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 2 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!