Ski Wenigzell, Stiria Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 332.5EUR - 461EUR)
Mein Hotel Fast, Wenigzell

Mein Hotel Fast

Wenigzell, Stiria, Austria

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
Mein Hotel Fast, Wenigzell

Mein Hotel Fast

Wenigzell, Stiria, Austria

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Vacante ski Wenigzell

Wenigzell reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Wenigzell oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Wenigzell va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Wenigzell (Stiria, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 4 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Wenigzell

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Wenigzell?

Mein Hotel Fast, Joglland Hotel Gasthof Prettenhofer, JOGLLAND HOTEL, Mein Hotel Fast sunt cele mai populare hoteluri din Wenigzell

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Wenigzell?

Mein Hotel Fast sunt cele mai apreciate hoteluri din Wenigzell ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Wenigzell.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Wenigzell?

Mein Hotel Fast sunt cele mai apreciate hoteluri din Wenigzell ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Wenigzell.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Wenigzell?

Mein Hotel Fast sunt hoteluri din Wenigzell ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Wenigzell.