Ski Weerberg, Zillertal Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (11 oferte, 314.1EUR - 458.5EUR)
Gastehaus Anfang, Weerberg

Gastehaus Anfang

Weerberg, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport
  Hotel Garni Regina, Weerberg

  Hotel Garni Regina

  Weerberg, Zillertal Tirol, Austria

   • Fara transport
   Huaberhof, Weerberg

   Huaberhof

   Weerberg, Zillertal Tirol, Austria

    • Fara transport
    Schwannerwirt, Weerberg

    Schwannerwirt

    Weerberg, Zillertal Tirol, Austria

     • Fara transport
     Chalet Edelweiss, Weerberg

     Chalet Edelweiss

     Weerberg, Zillertal Tirol, Austria

      • Fara transport
      Apartment Ausserberg, Weerberg

      Apartment Ausserberg

      Weerberg, Zillertal Tirol, Austria

       • Fara transport
       Chalet Edelweiss, Weerberg

       Chalet Edelweiss

       Weerberg, Zillertal Tirol, Austria

        • Fara transport
        Apartment Diesinghof, Weerberg

        Apartment Diesinghof

        Weerberg, Zillertal Tirol, Austria

         • Fara transport

         Despre WeerbergPrezentare si poze Weerberg

         Weerberg

         Weerberg este situat la 900 m altitudine pe un platou deasupra văii Inntal – protejat de marile curente de trafic. Astfel panorama de care vă puteţi bucura aici este cu adevărat fantastică, de la munţii Karwendel şi Rofan la nord până la Kellerjoch la est şi dacă vremea o permite puteţi vedea de aici chiar şi oraşul Innsbruck care se află la cca. 25 km depărtare. O excursie de o zi la frumosul oraş care a fost gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă din 1964 şi 1976 este obligatorie! Dacă conduceţi cca. 30 km în direcţia opusă ajungeţi deja la extraordinara Zillertal cu aparent infinitele sale pârtii. Astfel Weerberg este situat ideal pentru a permite diferite excursii, în plus este cu ai săi 14 km unul din cele mai lungi sate din Austria.

         Vacante ski Weerberg

         Weerberg reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

         Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

         Conditiile de zapada sunt excelente in Weerberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

         Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Weerberg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

         Oferte Ski Weerberg (Zillertal Tirol, Austria) iarna 2021 - Alege din 11 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

         Recomandari turistice pentru Weerberg

         În Weerberg activităţile Après-Ski sunt mai degrabă liniştite: localurile gastronomice şi refugiile vă aşteaptă la o gustare de încheiere a zilei pe plăci - în schimb dacă doriţi să continuaţi activ puteţi încerca o drumeţie cu rachetele de zăpadă! Ajunge să închiriaţi echipamentul şi puteţi urma traseele marcate prin peisajul strălucitor de iarnă, dacă nu vreţi singur există posibilitatea de a participa la un tur ghidat. Dar şi pentru drumeţiile fără rachetă nu vă voi lipsi posibilităţi aici, traseele marcate vă permit vederi minunate asupra aşezării şi a munţilor. Vă recomandăm ruta până la Hotel Sunnbichl sau pe cea de Innerst până la refugiul Weidener Hütte. De aici puteţi ajunge razant în vale pe cei 7 km ai unuia din cele mai lungi derdeluşe din Tirol - dar definitiov nu singurul. Multe coborâri vă duc la Hausstatt, unde vă puteţi reîncărca bateriile la Gasthof Hausstatt sau SB-Restaurant.

         Intrebari frecvente despre Weerberg

         Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Weerberg?

         SCHWANNERWIRT, HUABERHOF, HOTEL GARNI REGINA, Gastehaus Anfang, Familie Knoll Ferienwohnungen Sennhof sunt cele mai populare hoteluri din Weerberg