Last Minute Ski Vent, Tirol Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Gasthof Weisskugel, Vent

Gasthof Weisskugel

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Vent, Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 10.12.2019

Despre VentPrezentare si poze Vent

Vent

Petrecere şi agitaţie nu fac parte din concediul dvs. ideal? Căutaţi pur şi simplu relaxare la munte? Daţi atunci o şansă staţiunii Vent! Vă aşteaptă multă tradiţie şi ospitalitate autentică şi bineînţeles şi o culisă deosebită. Înconjuraţi de profilul impozant al Alpilor Ötztal Alpen, Wildspitze, Similaun & Co. vă aşteaptă cu nenumărate trasee de drumeţii, cu sau fără rachete de zăpadă şi o ofertă în special de dicată familiilor. În localurile rustice sau la o plimbare romantică cu trăsura trasă de cai vă invităm să uitaţi pentru o vreme de rutina şi problemele de fiecare zi.

Last Minute Ski Vent

Direct Booking

Last Minute Ski Vent Austria iarna 2020 - 2021. Oferte Last Minute Ski Vent Tirol cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Vent

În Vent atmosfera este calmă ca odinioară. Cu toate acestea există refugii şi hanuri unde vă puteţi opri după o zi buna la schi. În jurul Vent există de asemenea, mai multe trasee de drumeţii, unde vă puteţi bucura de peisajele montane fascinante cu vârfurile de peste 3000 m - puteţi face şi un tur ghidat cu rachete de zăpadă desigur! De mai multă acţiune se ocupă derdeluşul cu 5 km lungime care vă duce în coborâre palpitantă pe sanie chiar până în sat.