Ski Veitsch, Stiria Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 125.5EUR - 125.5EUR)
Jufa Gastehaus Veitsch, Veitsch

Jufa Gastehaus Veitsch

Veitsch, Stiria, Austria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Vacante ski Veitsch

Veitsch reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Veitsch oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Veitsch va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Veitsch (Stiria, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Veitsch

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Veitsch?

Jufa Gastehaus Veitsch, Jufa Veitsch Familien Resort, HOTEL JUFA VEITSCH sunt cele mai populare hoteluri din Veitsch

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Veitsch?

Jufa Gastehaus Veitsch, HOTEL JUFA VEITSCH sunt cele mai apreciate hoteluri din Veitsch ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Veitsch.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Veitsch?

HOTEL JUFA VEITSCH sunt cele mai apreciate hoteluri din Veitsch ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Veitsch.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Veitsch?

Jufa Gastehaus Veitsch sunt cele mai apreciate hoteluri din Veitsch ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Veitsch.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Veitsch?

Jufa Gastehaus Veitsch sunt cele mai apreciate hoteluri din Veitsch cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Veitsch.