Ski Vale Paznaun Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 107EUR - 107EUR)
Hotel Silvretta, Kappl Im Paznauntal

Hotel Silvretta

Kappl Im Paznauntal, Vale Paznaun, Austria

  • Fara transport

  Despre Vale Paznaun

  Vale Paznaun

  Cu skipass-ul Silvretta Paznaun-Samnaun aveti acces la o experienta unica, pe cei 335 km de pârtii, în diversele statiuni ale vaii Paznaun (See, Ischgl/Samnaun, Galtür si Kappl), situate pâna la 2.872 m altitudine. Cea mai cunoscuta si în acelasi tim

  Vacante ski Vale Paznaun

  Vale Paznaun, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din regiunea Vale Paznaun sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Austria si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vale Paznaun pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Vale Paznaun sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Vale Paznaun oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Vale Paznaun garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vale Paznaun va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Vale Paznaun Austria iarna 2020 - 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!