Ski Umhausen, Tirol Austria iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (261 oferte, 50EUR - 500EUR)
Falknerhof, Umhausen

Falknerhof

Umhausen, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Tauferberg, Umhausen

  Tauferberg

  Umhausen, Tirol, Austria

   • Fara transport

   Vacante ski Umhausen

   Umhausen reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Umhausen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Umhausen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Umhausen (Tirol, Austria) iarna 2023 - 2024 - Alege din 329 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Umhausen

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Umhausen?

   Frischmann Inh 30003, Farchat Inh 38983, Farchat Inh 38953, Carla Inh 38933, APPARTEMENT GEROLD sunt cele mai populare hoteluri din Umhausen

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Umhausen?

   Carla Inh 38933, Farchat Inh 38953, Farchat Inh 38983, Frischmann Inh 30003, Frischmann Inh 40553 sunt cele mai apreciate hoteluri din Umhausen ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Umhausen.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Umhausen?

   HOTEL JOHANNA sunt hoteluri din Umhausen ce au acces gratuit la internet