Ski Uderns, Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (39 oferte, 230EUR - 1000EUR)
Apart Andrea, Uderns

Apart Andrea

Uderns, Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hotel Pachmair, Uderns

Hotel Pachmair

Uderns, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Hotel Erzherzog Johann, Uderns

Hotel Erzherzog Johann

Uderns, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
Hotel Bachmayerhof, Uderns

Hotel Bachmayerhof

Uderns, Tirol, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre UdernsPrezentare si poze Uderns

Uderns

Informaţii generale
Uderns, situată la 549 m deasupra nivelului mării şi cu 1502 locuitori, este situat în Munții, un râu şi o zonă de schi. În inima Vale Zillertal, unde Vale este sa mai largă şi în cazul în care soarele straluceste de minciuni mai lungă, zona frumoasă a Uderns.Take o privire in jur, orașul a păstrat caracterul său sat, în pace şi linişte.

Vacante ski Uderns

Uderns reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Uderns oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Uderns va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Uderns (Tirol, Austria) iarna 2022 - Alege din 45 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Uderns

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Uderns?

Hotel Pachmair, Apart Andrea, Hotel Bachmayerhof, Sport Residenz Zillertal Superior, Hotel Erzherzog Johann sunt cele mai populare hoteluri din Uderns

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Uderns?

Hotel Pachmair, Hotel Erzherzog Johann, Sport Residenz Zillertal Superior, Hotel Bachmayerhof, SPORTRESIDENZ ZILLERTAL sunt cele mai apreciate hoteluri din Uderns ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Uderns.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Uderns?

Apart Andrea sunt cele mai apreciate hoteluri din Uderns ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Uderns.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Uderns?

Hotel Erzherzog Johann sunt cele mai apreciate hoteluri din Uderns ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Uderns.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Uderns?

Hotel Erzherzog Johann sunt hoteluri din Uderns ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Uderns.