Ski Tux, Zillertal Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (136 oferte, 105EUR - 1000EUR)
Haus Hintertux, Tux

Haus Hintertux

Tux, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport
  Am Dorfl, Tux

  Am Dorfl

  Tux, Zillertal Tirol, Austria

   • Fara transport
   Haus Bacher, Tux

   Haus Bacher

   Tux, Zillertal Tirol, Austria

    • Fara transport
    Zum Sepp, Tux

    Zum Sepp

    Tux, Zillertal Tirol, Austria

     • Fara transport
     Landhaus Mader, Tux

     Landhaus Mader

     Tux, Zillertal Tirol, Austria

      • Fara transport
      Auenhotel, Tux

      Auenhotel

      Tux, Zillertal Tirol, Austria

       • Fara transport
       Holiday Home Tux, Tux

       Holiday Home Tux

       Tux, Zillertal Tirol, Austria

        • Fara transport
        Nennerhof, Tux

        Nennerhof

        Tux, Zillertal Tirol, Austria

         • Fara transport

         Despre TuxPrezentare si poze Tux

         Tux

         Tux cu ale sale 5 aşezări este situată la finalul văii Ziller. Vorderlanersbach, Lanersbach, Juns, Madseit precum şi Hintertux sunt sătuce tipic tiroleze la altitudini între 1.300 şi 1.500 m şi se întind pe o lungime de 8 km. Localitatea permite accesul direct la domeniul schiabil Rastkogel, Eggalm şi domeniul schiabil pentru întregul an al gheţarului Hintertuxer. Pe lângă Après-Ski intens, vă stau aici şi alte posibilităţi de agrement la dispoziţie, cum ar fi multiplele oferte de spal. O experienţă unică este coborârea în peştera Spannagel la gheţarul Hintertuxer: lungimea acesteia depăşeşte 10 km şi adâncimea este de peste 25 m!

         Vacante ski Tux

         Tux reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

         Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

         Conditiile de zapada sunt excelente in Tux oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

         Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Tux va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

         Oferte Ski Tux (Zillertal Tirol, Austria) iarna 2021 - Alege din 136 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

         Recomandari turistice pentru Tux

         Oferta Après-Ski în TUx este foarte mare: "Hohenhaus-Tenne", la staţia de vale a gheţarului Tux vă invită deja devreme la un pahar, apoi vă aşteaptă numeroasele discoteci şi baruri la petrecere până în dimineaţă - la "Tux 1" au loc des concerte cu şlagăre. Autobuzele de noapte vă asigură un transport sigur la cazare. O specialitate sunt şi derdeluşele cu nocturnă – bineînţeles că şi de aici puteţi continua seara la un refugiu. De-a lungul zilei puteţi face drumeţii în Tuxertal, sau căţărări sau parapanta. În centrul de sport puteţi juca kegeln (asemănător bowling), tenis, squash şi biliard. Patinaj şi ice stock (asemănător curling) pot fi de asemenea practicate pe patinoarul natural - care are în plus şi nocturnă.