Ski Tropolach, Carintia Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 105EUR - 105EUR)
Hotel Appartement Samerhof, Tropolach

Hotel Appartement Samerhof

Tropolach, Carintia, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Samerhof, Tropolach

Hotel Samerhof

Tropolach, Carintia, Austria

  • Fara transport

  Vacante ski Tropolach

  Tropolach reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Tropolach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Tropolach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Tropolach (Carintia, Austria) iarna 2021 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Tropolach

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tropolach?

  Hotel Appartement Samerhof, Hotel Samerhof, Falkensteiner Hotel Spa sunt cele mai populare hoteluri din Tropolach

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tropolach?

  Hotel Appartement Samerhof, Hotel Samerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Tropolach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tropolach.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Tropolach?

  Hotel Appartement Samerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Tropolach cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Tropolach.