Ski Telfs Buchen, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (36 oferte, 350EUR - 1000EUR)
Kroll, Telfs Buchen

Kroll

Telfs Buchen, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Ropferhof, Telfs Buchen

  Ropferhof

  Telfs Buchen, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Mohr Life Resort, Telfs Buchen

   Mohr Life Resort

   Telfs Buchen, Tirol, Austria

    • Fara transport
    Zum Mohren, Telfs Buchen

    Zum Mohren

    Telfs Buchen, Tirol, Austria

     • Fara transport

     Despre Telfs BuchenPrezentare si poze Telfs Buchen

     Telfs Buchen

     Telfs este situat la poalele Hohe Munde de 2662 m, un munte care face parte din lantul muntos Mieminger. Bairbach, Birkenberg, Brand, Buchen, Hinterberg, Lehen, Moos, Mösern, Platten, Sagl, St Veit și Wildmoos alcătuiesc municipiul Telfs. Cu aproximativ 15.000 de locuitori, este al treilea municipiu din Tirol, în ceea ce privește dimensiunea, după Innsbruck și Kufstein. Pentru o perioadă lungă de timp Telfs fost un centru al industriei textile.

     Vacante ski Telfs Buchen

     Telfs Buchen reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Telfs Buchen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Telfs Buchen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Telfs Buchen (Tirol, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 36 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!