Last Minute Ski Strass Zillertal, Zillertal Tirol Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 382.9EUR - 711.7EUR)
Hotel Gasthof Zillertal, Strass Zillertal

Hotel Gasthof Zillertal

Strass Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Gasthof Post, Strass Zillertal

Gasthof Post

Strass Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Strass ZillertalPrezentare si poze Strass Zillertal

Strass Zillertal

Strass este situat la o altitudine de 522 m la intrarea în valea Ziller. Un skibus gratuit vă duce atât la instalaţia pe cablu Spieljochbahn, în Fügen la cca. 8 km depărtare cât şi la instalaţia Hochzillertal în Kaltenbach, la 13 km. Exploraţi aceste minunate domeniu schiabil, cu piste nu doar numeroase ci şi foarte variate. În Strass vă aşteaptă un patinoar artificial pentru patinaj şi hochei pe gheaţă, trasee de drumeţii fermecătoare precum şi rute pentru schi fond. Atmosfera primitoare tipic tiroleză vă va ajuta să vă refaceţi în această vacanţă şi vă puteţi şi răsfăţa cu oferta culinară regională excelentă. Sunteţi curioşi cum se produce aici slănina şi brânză? Atunci vizitaţi în orice caz "Zillertaler Speckstube" sau "Schaukäserei" Fügen! Fie că sunteţi mai interesat de oferta culturală sau de cea sportivă, căutaţi aventură sau drumeţii sau doriţi doar o vacanţă de refacere - Strass este un punct de pornire central ideal pentru activităţi de toate tipurile. Şi dacă seara mai aveţi energie şi de distracţie la Fügen nu veţi duce lipsă de posibilităţi!

Last Minute Ski Strass Zillertal

Direct Booking

Last Minute Ski Strass Zillertal Austria iarna 2020. Peste 2 Oferte Last Minute Ski Strass Zillertal Zillertal Tirol cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Strass Zillertal

In comparaţie cu alte localităţi, relativ liniştite, în Zillertal, Fügen este "the place to be". Mici cabane pentru gustări, în stil tradiţional, vă aşteaptă, de exemplu pe coborârea de la Spieljoch. Odată ajunşi în vale, puteţi profita de Après-Ski-ul: distracţie, dans şi flirt cât se poate, întâi pe terase şi în baruri, apoi petrecerea se mută in cluburi şi discoteci. Cei care cu toate acestea nu vor să se despartă de schiuri, poate profita pur şi simplu de pârtiile cu nocturnă! Doriţi să terminaţi ziua mai liniştit? Nici o problemă, barurile hotelurilor din Strass şi diverse alte localuri abia aşteaptă vizita dvs.