Ski Straß Im Attergau, Austria Superioara Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 215.3EUR - 215.3EUR)
Landgasthof Rosslwirt, Straß Im Attergau

Landgasthof Rosslwirt

Straß Im Attergau, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Hotel Rosslwirt, Strass Im Attergau

  Hotel Rosslwirt

  Strass Im Attergau, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport
   Gasthof Rosslwirt, Strass Im Attergau

   Gasthof Rosslwirt

   Strass Im Attergau, Austria Superioara, Austria

    • Fara transport

    Vacante ski Straß Im Attergau

    Straß Im Attergau reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Straß Im Attergau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Straß Im Attergau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Straß Im Attergau (Austria Superioara, Austria) iarna 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!