Ski Stans, Zillertal Tirol Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (5 oferte, 121EUR - 121EUR)
Hotel Spa Schwarzbrunn, Stans

Hotel Spa Schwarzbrunn

Stans, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Haus Stella, Stans

Haus Stella

Stans, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport
  Urgestein Ferien, Stans

  Urgestein Ferien

  Stans, Zillertal Tirol, Austria

   • Fara transport
   Brandstetterhof, Stans

   Brandstetterhof

   Stans, Zillertal Tirol, Austria

    • Fara transport
    Schwarzbrunn, Stans

    Schwarzbrunn

    Stans, Zillertal Tirol, Austria

     • Fara transport

     Despre StansPrezentare si poze Stans

     Stans

     Satul foarte primitor pentru familii Stans este situat la poalele Karwendel în valea Inn. Cu teleschiuri direct în localitate şi aproape de domeniile schiabile cum ar fi Kellerjoch, Weerberg sau Zillertal, Stans oferă vacanţe pline de activitate şi diversitate. Frumosul peisaj de iarna pot fi admirat fie dintr-o sanie, fie la o plimbare cu rachetele de zăpadă sau cu felinare. În atmosfera idilică nu există nici un ostacol în calea relaxării şi recreerii. Aproape sunt şi impresionantele "chei ale lupului" - "Wolfklamm" în tirolezul Karwendel, o altă delicatesă pentru iubitorii de natura.

     Vacante ski Stans

     Stans reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Stans oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Stans va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Stans (Zillertal Tirol, Austria) iarna 2020 - 2021 - Alege din 5 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Recomandari turistice pentru Stans

     Stans oferă şi în afara pârtiilor o gamă largă de posibilităţi de activităţi sportive şi agrement. În mare parte acestea sunt gratuite şi ajunge să vă înregistraţi la oficiul turistic local. Puteţi închiria de asemenea sănii pentru derdeluşul de la Grafenast la Arzberg - nu mută lume cunoaşte această posibilitate, dar merită în orice caz! Sau urmaţi ghidul la o drumeţie cu rachtele de zăpadă prin peisajul înzăpezit. Seara se organizează competiţii la lumina torţelor sau plimbări romantice cu felinare.