Ski St. Stefan, Carintia Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 277.6EUR - 277.6EUR)
Ferienhauser Koralpe, St. Stefan

Ferienhauser Koralpe

St. Stefan, Carintia, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Vacante ski St. Stefan

St. Stefan reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in St. Stefan oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Stefan va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski St. Stefan (Carintia, Austria) iarna 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre St. Stefan

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St. Stefan?

Ferienhauser Koralpe sunt cele mai populare hoteluri din St. Stefan

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din St. Stefan?

Ferienhauser Koralpe sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Stefan ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din St. Stefan.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din St. Stefan?

Ferienhauser Koralpe sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Stefan ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din St. Stefan.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din St. Stefan?

Ferienhauser Koralpe sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Stefan ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din St. Stefan.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din St. Stefan?

Ferienhauser Koralpe sunt hoteluri din St. Stefan ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din St. Stefan.