Ski St. Stefan Am Walde, Austria Superioara Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Aviva Make Friends, St. Stefan Am Walde

Aviva Make Friends

St. Stefan Am Walde, Austria Superioara, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Vacante ski St. Stefan Am Walde

St. Stefan Am Walde reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in St. Stefan Am Walde oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Stefan Am Walde va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski St. Stefan Am Walde (Austria Superioara, Austria) iarna 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!