Ski St. Michael Am Katschberg, Salzburg Land Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Hotel Sonnalm, St. Michael Am Katschberg

Hotel Sonnalm

St. Michael Am Katschberg, Salzburg Land, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Vacante ski St. Michael Am Katschberg

St. Michael Am Katschberg reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in St. Michael Am Katschberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Michael Am Katschberg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski St. Michael Am Katschberg (Salzburg Land, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre St. Michael Am Katschberg

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St. Michael Am Katschberg?

Hotel Sonnalm sunt cele mai populare hoteluri din St. Michael Am Katschberg

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din St. Michael Am Katschberg?

Hotel Sonnalm sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Michael Am Katschberg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din St. Michael Am Katschberg.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din St. Michael Am Katschberg?

Hotel Sonnalm sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Michael Am Katschberg ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din St. Michael Am Katschberg.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din St. Michael Am Katschberg?

Hotel Sonnalm sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Michael Am Katschberg ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din St. Michael Am Katschberg.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din St. Michael Am Katschberg?

Hotel Sonnalm sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Michael Am Katschberg cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din St. Michael Am Katschberg.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din St. Michael Am Katschberg?

Hotel Sonnalm sunt hoteluri din St. Michael Am Katschberg ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din St. Michael Am Katschberg.