Ski St. Kathrein, Stiria Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Landhotel Schwaiger, St. Kathrein

Landhotel Schwaiger

St. Kathrein, Stiria, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre St. KathreinPrezentare si poze St. Kathrein

St. Kathrein

Informaţii generale
St. Kathrein pe minciuni Offenegg la 972 m mai sus se vedea nivelul mijlocul cea mai mare suprafață pastorale munte închise ale Europei, cunoscută ca zona Teichalm-Sommeralm. Township este punctul de plecare pentru mult timp de relaxare munte plimbări prin natura deranjate zona, precum şi activităţi sportive de toate descrierile şi niveluri de dificultate.

Vacante ski St. Kathrein

St. Kathrein reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in St. Kathrein oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Kathrein va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski St. Kathrein (Stiria, Austria) iarna 2020 - 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!