Ski St. Florian Am Inn, Austria Superioara Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 299.6EUR - 299.6EUR)
Landhotel St. Florian, St. Florian Am Inn

Landhotel St. Florian

St. Florian Am Inn, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport

  Vacante ski St. Florian Am Inn

  St. Florian Am Inn reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in St. Florian Am Inn oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Florian Am Inn va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski St. Florian Am Inn (Austria Superioara, Austria) iarna 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!