Ski See Im Paznauntal, Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 96.6EUR - 96.6EUR)
Hotel Alpenkonigin, See Im Paznauntal

Hotel Alpenkonigin

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Aparthotel Herzblick, See Im Paznauntal

Aparthotel Herzblick

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, See Im Paznauntal

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca  

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre See Im PaznauntalPrezentare si poze See Im Paznauntal

See Im Paznauntal

Informaţii generale
La o altitudine de minciuni 1050 m vedea im Paznauntal, cu 1030 de locuitori. Soarele, distractiv, de agrement şi natura virgină desigur - regiunea de vacanţă a vedea-Pians este un pic pearl în Valea Paznauntal cu o mulţime de personalitate. Experienţă farmecele tradiţional tirolez vamale cu toate facilităţile de o industrie turistică moderne.

Vacante ski See Im Paznauntal

See Im Paznauntal reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in See Im Paznauntal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski See Im Paznauntal va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski See Im Paznauntal (Tirol, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre See Im Paznauntal

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din See Im Paznauntal?

Aparthotel Herzblick, Hotel Alpenkonigin, Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai populare hoteluri din See Im Paznauntal

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din See Im Paznauntal?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See Im Paznauntal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din See Im Paznauntal.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din See Im Paznauntal?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See Im Paznauntal ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din See Im Paznauntal.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din See Im Paznauntal?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See Im Paznauntal cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din See Im Paznauntal.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din See Im Paznauntal?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See Im Paznauntal ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din See Im Paznauntal.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii See Im Paznauntal?

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din See Im Paznauntal. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din See Im Paznauntal.