Ski Schwendt, Alpii Kitzbuhel Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (12 oferte, 345.1EUR - 345.1EUR)
Landgut Gasthof Schwendterwirt, Schwendt

Landgut Gasthof Schwendterwirt

Schwendt, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Appartementhaus Sonnenhof, Schwendt

Appartementhaus Sonnenhof

Schwendt, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Gasthof Schwendterwirt, Schwendt

Gasthof Schwendterwirt

Schwendt, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Fara transport
  Schwendterwirt, Schwendt

  Schwendterwirt

  Schwendt, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

   • Fara transport
   Feriengut Unterhochstatt, Schwendt

   Feriengut Unterhochstatt

   Schwendt, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

    • Fara transport
    Gasthof Mairwirt, Schwendt

    Gasthof Mairwirt

    Schwendt, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

     • Fara transport
     Cafe Anneliese, Schwendt

     Cafe Anneliese

     Schwendt, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

      • Fara transport
      Gasthof Hohenkendl, Schwendt

      Gasthof Hohenkendl

      Schwendt, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

       • Fara transport
       Landhaus Zita, Schwendt

       Landhaus Zita

       Schwendt, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

        • Fara transport
        Gasthaus Hohenkendl, Schwendt

        Gasthaus Hohenkendl

        Schwendt, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

         • Fara transport

         Despre SchwendtPrezentare si poze Schwendt

         Schwendt

         Romantica staţiune Schwendt este situată la o altitudine de 700 m în regiunea turistică Kaiserwinkl. Este cea mai aproape de versantul masivului Wilden Kaisers şi la poalele Unterberghorn (1.773 m). În loc de turism de masă vă aşteaptă aici relaxare şi linişte. Nu există hoteluri mari, ci doar pensiuni confortabile şi familiare. Domeniul schiabil de care aparţine - Hochkössen - poate fi accesat foare comod din învecinata Kössen (cca. 5 km) şi dispune de 30 km pârtii şi 10 instalaţii pe cablu, care vă permit accesul la pârtiile cu grad de dificultate în mare majoritate uşor şi mediu. Localurile tradiţionale vă oferă o atmosferă primitoare pentru o seară gustoasă.

         Vacante ski Schwendt

         Schwendt reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

         Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

         Conditiile de zapada sunt excelente in Schwendt oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

         Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Schwendt va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

         Oferte Ski Schwendt (Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria) iarna 2022 - Alege din 13 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

         Recomandari turistice pentru Schwendt

         Après-Ski veţi găsi în special în Walchsee şi Kössen. Deja în domeniul schiabil aveţi posibilitatea de a vă "încălzi" iar în Kössen continuă distracţia la "Sportklause", dierct la staţia de vale. În localitate primiţi la tarife rezonabile tot ceea ce aparţine unei după-amieze de Après-Ski, de exemplu la "The Londoner" sau "Larinis"! Încercaţi gastronomia regională, cum ar fi "Kaiserschmarrn", "Forelle" tipică Kössen sau "Ripperln vom Zicklein". O altă atracţie în Kaiserwinkel o constituie Săptămâna Balonului (22.01.-29.02.2011), când puteţi să vă bucuraţi de diversele forme şi culori şi fi spectator la competiţiile dintre profesionişti. Vă recomandăm de asemenea schiul pe pârtia cu nocturnă. În Schwendt vă stau la dispoziţie tururi uşoare şi cursuri de Snowbike-Kurse, care vă promit ore de activitate. Oferta pentru cei activi este enormă. Alte oferte atractive sunt drumeţiile la lumina torţelor pe Ottenalm, cu săniuş la lumina lunii la sfârşit, schi în nocturnă, Bowling, patinaj pe lacul Walchsee, excursii pe zăpadă sau relaxare şi Wellness la piscina acoperită. La nu foarte mulţi km depărtare se află oraşele München, Innsbruck sau Salzburg, aici găsiţi de-a lungul întregului an o ofertă culturală largă.

         Intrebari frecvente despre Schwendt

         Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Schwendt?

         Landgut Gasthof Schwendterwirt, Appartementhaus Sonnenhof, Feriengut Unterhochstatt, Bio Bauernhof Oberhochstatt Familie Schuster, Schwendterwirt sunt cele mai populare hoteluri din Schwendt

         Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Schwendt?

         Landgut Gasthof Schwendterwirt, Gasthof Schwendterwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din Schwendt ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Schwendt.

         Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Schwendt?

         Landgut Gasthof Schwendterwirt, Appartementhaus Sonnenhof sunt hoteluri din Schwendt ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Schwendt.