Ski Ramsau, Salzburg Land Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 434EUR - 434EUR)
Berghotel Dachstein, Ramsau

Berghotel Dachstein  

Ramsau, Salzburg Land, Austria

  • Hotel aproape de partia de ski  
  • Fara transport

Vacante ski Ramsau

Ramsau reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Ramsau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ramsau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Ramsau (Salzburg Land, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Ramsau

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ramsau?

Berghotel Dachstein, Hotel Pension Hofweyer sunt cele mai populare hoteluri din Ramsau

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ramsau?

Berghotel Dachstein sunt cele mai apreciate hoteluri din Ramsau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ramsau.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Ramsau?

Berghotel Dachstein sunt hoteluri din Ramsau ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Ramsau.

Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Ramsau?

Berghotel Dachstein sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Ramsau. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Ramsau.