Ski Pichl, Stiria Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (24 oferte, 350EUR - 593.3EUR)
Gut Raunerhof, Pichl Bei Schladming

Gut Raunerhof

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Pichl Bei Schladming, Pichl Bei Schladming

Pichl Bei Schladming

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (01.01 - 31.12.2021)
 • Fara transport
Almwelt Austria, Pichl Bei Schladming

Almwelt Austria

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

  • Fara transport

  Vacante ski Pichl

  Pichl reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Pichl oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pichl va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Pichl (Stiria, Austria) iarna 2022 - Alege din 4 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Pichl

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pichl?

  Almdorf Reiteralm Mit Seinem Almhotel Edelweiss, Gut Raunerhof, Appartement Reiteralm, Pension Theresia, Almwelt Austria sunt cele mai populare hoteluri din Pichl

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pichl?

  Gut Raunerhof, Almdorf Reiteralm Mit Seinem Almhotel Edelweiss, Pichl Bei Schladming, Almwelt Austria, Brunner Reiteralm sunt cele mai apreciate hoteluri din Pichl ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pichl.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Pichl?

  Pichl Bei Schladming sunt cele mai apreciate hoteluri din Pichl ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Pichl.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pichl?

  Gut Raunerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Pichl cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pichl.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Pichl?

  Gut Raunerhof, Pichl Bei Schladming sunt hoteluri din Pichl ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Pichl.