Ski Neumarkt Steiermark, Stiria Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Gasthof Fischerwirt, Neumarkt Steiermark

Gasthof Fischerwirt

Neumarkt Steiermark, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Hotel Gasthof Zur Linde, Neumarkt Steiermark

  Hotel Gasthof Zur Linde

  Neumarkt Steiermark, Stiria, Austria

   • Fara transport

   Vacante ski Neumarkt Steiermark

   Neumarkt Steiermark reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Neumarkt Steiermark oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Neumarkt Steiermark va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Neumarkt Steiermark (Stiria, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 20 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Neumarkt Steiermark

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Neumarkt Steiermark?

   GASTHOF FISCHERWIRT, HOTEL GASTHOF ZUR LINDE sunt cele mai populare hoteluri din Neumarkt Steiermark

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Neumarkt Steiermark?

   GASTHOF FISCHERWIRT sunt cele mai apreciate hoteluri din Neumarkt Steiermark ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Neumarkt Steiermark.